Gått opp 1,8 kilo på 2 uker

Fra 44,8 kilo til 46,5 kilo har jeg kommet meg opp på nå. og Det bare på 2 Uker.. Fy søren jeg er glad. Jeg har forsatt en lang vei å gå, men uansett, Så mye på 2 uker. Det er faktisk mye til å være meg. For meg er det sykt vanskelig å komme meg opp i vekt.

Jeg har fått varme på hender og føtter igjen, Før så var de så iskalde at jeg ikke hadde følelser, og det kunne godt være varmt og sol ute, men var iskald som om det skulle være på vinteren. Men det har forbedret seg betraktelig. Jeg er så glad jeg er nå. Endelig ferdig med krisen som jeg var i :)

Det gikk ikke opp for meg med en gang, siden jeg var hos min fastlege som jeg ikke har følt har tatt meg seriøst ang det med vekta, men akkurat nå har det, med at jeg har kommet meg  1,8 kilo opp så stort at jeg har glemt det negative.

Vi blogges mine kjære venner

Ser dere en forbedring ? 

19

Hei Kimsen!

WOW! det er skikkelig bra! Man ser godt forskjellen, det må være deilig å komme inn i en god rytme igjen!!

Heia deg!

så deilig de kg trengte du veldig :)))

Så flink du er, stå på videre!! :-) :-)

Hvilken diett følger du? Trener du i tillegg?

Nå spiser jeg bare får å legge på meg og har energi drikker som jeg har på resept

trening er kanskje for tilig, men det skal gjøre noe med. med klar signal fra legen.

Hvor mye kalorier skal du spise hver dag? Keep up the good work!

Borch: Jeg fikkbare beskjed av legen at jeg skulle få i meg så mye kallorier som mulig. det var det viktigste, siden jeg var i krise situasjon i underanering

Skjønner. Prøver å gå opp selv. Målet er 70, vekta er 66-67. 1-2 år siden var jeg på 59-60. Altid hatt høy forbrenning siden jeg har vært aktiv siden jeg var 4. Så må ligge på rundt 3000kal om jeg skal gå opp siden jeg trener mye. Aldri under på bmi men noe måtte skje. 166 høy btw. Så bare spis masse, man må virkelig trykke inn mat hehe. Lykke til!

Ser stor forskjell! Både rundt midjen og det at ribbeina var mye mindre synlige på bilde nummer 2! Gratulerer så mye, dette må du bare være stolt av - og stå på! : )

Så bra, og utrolig bra jobbet! Det trengte du., godt å bli varm på armer og ben igjen!!:)

Er så stolt av deg gutten min er det noe du har så er det stå på mot ❤️😀❤️

Jeg vil anbefale deg å spise mye mat med mye kalorier uansett hva det skulle være :) flott at du har klart å gått opp 1,8 kg! Det er ikke mye, men jeg ser forskjellen på bildene (med mindre du trekker inn magen på det første bildet og på det andre jør du ikke det? hehe)

Anonym: for meg er dette en veldig opptur og det særlig på 2 uker nei for å være helt ærlig det første bilde vet jeg ikke om jeg trakk inn magen eller ikke for der Hade jeg en liten Nærveanfall.

FLink! Stå på =) Det er lettere sagt enn gjort. Hvis du i tillegg trener styrke og kondisjon i uken og tar weight gainer milkshake med flere skjeer 3-4 som tilsvarer 3000-4000kalorier legger du på deg raskt. det fungerte for meg når jeg ville legge på meg og var altfor tynn en stund. Litt muskler har alle godt av. God klem til deg Danian =) God sommer!

Så flnk du er :)

du er både fin og utrolig modig. da jeg leste bloggen din i begynnelsen ble jeg helt gæren av alle skrivefeilene, mine fordommer dessverre, men nå leser jeg hvert eneste innleg med fullstendig ro og tilstedeværelse. det er noe ved deg!

Tusen takk

Jsg blir jo fort sliten å så kankje derfor alle skrivefeilene, men da jeg startet denne bloggen. hadde jeg myyyye mer skrivefeil

Hei,jeg har alltid hatt problemer med å gå opp. Veide 53kg som høygravid når jeg var 25 år. Nå er jeg 42 år og ungene er 14 og 17. For 2 år siden veide jeg 46 kg/ 172cm høy. Men takket være Herbalife Shake 4 ganger om dagen i tillegg til de 4 vanlige måltidene og litt godis og dessert veier jeg nå 56 kg og ser sunn ut. Er fortsatt egentlig for tynn men er veldig glad i de nye 10 kiloene😊

Kan anbefale Herbalife Shake. Inneholder alt du trenger og smaker godt. Blandes i melk (står vann på boksen men melk gir deg mer godsaker) lykke til videre😊

Gratulerer, så flink du er!

Skriv en ny kommentar