Jeg har lese og skrive vansker

Hei mine flotte blogg venner, venner, familie, og lesere. Her er det alt på en gang hehe. 

Jeg har lese og skrive vansker, men det stopper ikke meg til å blogge. Ja jeg kan komme med noen ord, og kan skrive litt  feil. Men det er sånn det er. Jeg gjør noe med det.

For 5 år siden. Hadde jeg enda større lese og skrive vansker, og ved hjelp av min blogg har det blitt mye bedre. Jeg har forsatt en lang vei å gå særlig I stessende situasjoner. For jeg har dysleksi.

Jeg vil forbedre mine skrivefeil, og det føler jeg at jeg har klart. Jeg elsker å blogge, og det er en grunn til at jeg ikke har slettet bloggen min selv om motivasjoenen og inspirasjonenen ikke har vært på topp av og til. Men jeg har aldri gitt opp, og det vil jeg aldri gjøre heller. For jeg har vist at før eller siden så har jeg kommet meg tilbake til dere.

Jeg håper mine kjære venner i alle varianter, at dere vil forsette å lese bloggen min, selv om dere kan irritert over mine skrivefeil. Men tenk det. Jeg vet det, og jeg driver å retter på det. Det har jeg prøvd i 5 år, og det vil jeg for alltid gjøre.

Ikke bare for meg, men for dere mine flotte herlige venner. Vi blogges 4

Det irriterer meg ikke. Ingen er ikke perfekte :)

Synes det er bra du står på jeg, og prøver å gjøre noe med det! Flink :D

Føler med deg, har det selv ! Men vis folk har problemer med skrive "leifer" så får det være opp til dem om de vil bruke energien sin på å irritere seg på sånt :D stå på...

Jeg selv har alltid vært veldig flink med slikt og jeg må si jeg synes du klarer deg skikkelig bra og ekstra godt med tanke på at du har dysleksi. Du har ihvertfall ingen verdens grunn til å være flau, synes det er så bra at du står på:)

Skriv en ny kommentar