hits

Føler det på meg at denne reisen blir lang

Selv om jeg vet hva jeg skal jobbe med, føler jeg at det kan ta langt tid før jeg blir onkelig frisk. Føler det at hjerenen vil fungere slik den skal. og at jeg kan klare å spise alene. Når jeg er med andre, så kan jeg spise gankse så mye mer enn når jeg er alene. Jeg vil så gjerne føle at jeg kan klare det alene. Jeg er 23 år gammel og vet åssen man skal ta vare på seg selv, men alikevell så føler jeg at jeg ikke er helt klarer det.

Ikke missforstå, Det er så deilig og komme seg vekk  fra den gamle leiligheten selv om jeg ikke er helt ferdig flyttet  Og det er deilig at Nala er i den nye stedet, og jeg kan jeg besøke og være der så lenge jeg vil uten å få anfall som skjelving og pusteproblemer, og det gleder meg å se at Nala faktisk begynner å leke og vise meg det at her kan hun trives. Jeg har stor tro på at både jeg og hun kan gjøre det sammen.

Vi blogges da mine kjære venner, jeg skal nok bli frisk. det vet jeg at jeg skal. 'Det kan ta tid og det må jeg forrberede meg på. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Danian. Gutteblogger

Danian. Gutteblogger

26, Gjøvik

Hei jeg er en gutt på 25 som har blogget siden 2010 og elsker det. Jeg driver i fritiden litt med sang og har min egen YouTube kanal med litt sangvideoer og litt andre ting Har vunnet kampen mot spiseforstyrrelser Håper du liker bloggen og vil lese den.

Blogglisten toppliste for bloggere - ToppBlogg

Kategorier

Arkiv