Hva er riktig og hva er galt

I dag har det ikke vært en bra dag, føler folk bare mistolker meg. Alt jeg gjør er galt. Prøver jeg å gi et budskap er det feil. Prøver jeg å forstå er det feil, for det er mas. Jeg aner ikke hva som er riktig og hva som er galt. Hva betyr de ordene ?. Er det feil og dele sine problemer. Er det feil å dele sine gode stunder. Jeg føler jeg må ha en pause. Jeg har så humør svinginger, og som jeg har nevnt jeg vet ikke lenger på hva som er riktig og hva som er galt lenger

2

Ikke bry deg om kritkerne... Du deler det du selv ønsker på bloggen - så lenge det ikke er f.eks. trakassering og baksnakking av andre.. Og så kan folk lese hvis de vil. Og hvis de leser, og ikke liker - så trenger du ikke å bry deg om kommentarene deres. Det er jo ikke dem du skriver for :)

Er helt enig med Ingrid her.

Ja, du er ansvarlig for å prøve å få fram budskapet ditt, men du er ikke ansvarlig for at leseren forstår det. Det er det leseren som er...

Alle skriver av og til innlegg som blir misforstått, eller at noen henger seg opp i et eneste ord eller en liten setning og så krøller alt seg til. Og uansett hva man skriver om så vil alltid noen være uenige.

Du skriver om det som er viktig for deg og jeg synes du er flink til å stå for meningene dine. Fortsett å skrive om det du vil :-)

Skriv en ny kommentar