Stolt av meg selv

Jeg er såå stolt av meg selv nå. Jeg var på fest i går uten å drikke alkohol. Jeg kan faktisk ha det gøy uten alkohol. Jeg var med på hele hjemme festen, men kjente det på meg at og være på utested kunne bli for mye, så det lot jeg være

Men fy Søren så kult det var. Jeg følte meg ikke dømt fordi jeg ikke drakk, og jeg var inkludert i samtalen, og det var kjempe koselig.

Så 1 poeng til meg og 0 poeng til angsten. Da er det bare å forsette å seire og pushe seg selv på den riktige måten.

Vi blogges mine flotte venner

6

Du har ikke mye å være stolt over....

All grunn til å være stolt av deg selv! Ikke hør på tullinger som bare skal rakke ned på andre. Du er tøff som tar opp kampen for å bli frisk :D Ha en fantastisk dag!

Lene Jeanette

Arne Olsen:

Hvis du hadde kjent Kim Danial sånn som jeg gjør, hadde du virkelig sett og følt at du hadde vært stolt av han.

Grete Kvelstad

Flott... jeg har festa myyyye uten alkohol, og hatt det kjempegøy 😁😁😁 Synes det er helt greit...og dagen derpå blir ikke vond heller, da man husker alt.

Så flott, du har noe å være stolt over :D Man trenger faktisk ikke noe alkohol for å ha det gøy, man kan ha det like gøy uten :) Stå på :)

Hvem er han kødden Arne Olsen over egentlig?

Syns du er kjempetøff! Sliter selv med å forholde meg til folk i sosiale sammenhenger, først drikker jeg for å prate og dagen etter er jeg helt ute når jeg tenker på hvor mye dumt jeg har sagt og gjort i rusen....Har prøvd å være på noen tilstelninger uten og det har gått overraskende bra. Jeg prater stort sett ikke med noen, men bedre det enn å gjøre noe dumt...

Fortsett den veien du går nå! Du er flink :)

Skriv en ny kommentar