hits

Stolt av meg selv

Jeg er såå stolt av meg selv nå. Jeg var på fest i går uten å drikke alkohol. Jeg kan faktisk ha det gøy uten alkohol. Jeg var med på hele hjemme festen, men kjente det på meg at og være på utested kunne bli for mye, så det lot jeg være

Men fy Søren så kult det var. Jeg følte meg ikke dømt fordi jeg ikke drakk, og jeg var inkludert i samtalen, og det var kjempe koselig.

Så 1 poeng til meg og 0 poeng til angsten. Da er det bare å forsette å seire og pushe seg selv på den riktige måten.

Vi blogges mine flotte venner

6 kommentarer

Arne Olsen

19.07.2015 kl.11:27

Du har ikke mye å være stolt over....

Livsnyteren

19.07.2015 kl.12:30

All grunn til å være stolt av deg selv! Ikke hør på tullinger som bare skal rakke ned på andre. Du er tøff som tar opp kampen for å bli frisk :D Ha en fantastisk dag!

Lene Jeanette

19.07.2015 kl.13:06

Arne Olsen:

Hvis du hadde kjent Kim Danial sånn som jeg gjør, hadde du virkelig sett og følt at du hadde vært stolt av han.

Grete Kvelstad

19.07.2015 kl.13:45

Flott... jeg har festa myyyye uten alkohol, og hatt det kjempegøy 😁😁😁 Synes det er helt greit...og dagen derpå blir ikke vond heller, da man husker alt.

Myasteni

19.07.2015 kl.21:09

Så flott, du har noe å være stolt over :D Man trenger faktisk ikke noe alkohol for å ha det gøy, man kan ha det like gøy uten :) Stå på :)

zena zuza

20.07.2015 kl.13:45

Hvem er han kødden Arne Olsen over egentlig?

Syns du er kjempetøff! Sliter selv med å forholde meg til folk i sosiale sammenhenger, først drikker jeg for å prate og dagen etter er jeg helt ute når jeg tenker på hvor mye dumt jeg har sagt og gjort i rusen....Har prøvd å være på noen tilstelninger uten og det har gått overraskende bra. Jeg prater stort sett ikke med noen, men bedre det enn å gjøre noe dumt...

Fortsett den veien du går nå! Du er flink :)

Skriv en ny kommentar

Danian. Gutteblogger

Danian. Gutteblogger

26, Gjøvik

Hei jeg er en gutt på 25 som har blogget siden 2010 og elsker det. Jeg driver i fritiden litt med sang og har min egen YouTube kanal med litt sangvideoer og litt andre ting Har vunnet kampen mot spiseforstyrrelser Håper du liker bloggen og vil lese den.

Blogglisten toppliste for bloggere - ToppBlogg

Kategorier

Arkiv