hits

Har skrive sperre, men gir meg ikke

Jeg har lyst til å blogge, men det er ikke så særlig lett når man har skrive sperre. Det har vært noen ganger jeg har åpnet opp bloggen og skal til å skrive, og så  kommer det bare 5 ord 

Det er litt irriterende siden jeg liker å blogge. Jeg liker å skrive om hverdagen min og skrive om mine erfaringer i livet, og ikke minst få flotte tilbakemeldinger ta dere flotte lesere.

Det som kan være grunnen til at jeg har litt skrive sperre er at det er litt kaotisk i hode mitt nå  jeg har forsatt etterbehandling ta innleggelsen. Jeg skal prøve å jobbe litt men får det ikke helt til.

Det er litt kaos, men får å være helt ærlig hadde jeg det i bakhodet. Jeg har kommet kjempe langt men det er et lite stykke igjen. Heldighvis er det bare små ting igjen. Jeg må bare tenke på hvor er det jeg skal begynne?

Men vi snakkes. Jeg har blogget snart i 6 år. Jeg gir meg ikke enda 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Danian. Gutteblogger

Danian. Gutteblogger

26, Gjøvik

Hei jeg er en gutt på 25 som har blogget siden 2010 og elsker det. Jeg driver i fritiden litt med sang og har min egen YouTube kanal med litt sangvideoer og litt andre ting Har vunnet kampen mot spiseforstyrrelser Håper du liker bloggen og vil lese den.

Blogglisten toppliste for bloggere - ToppBlogg

Kategorier

Arkiv