Nå skal den ufornuftige meg vekk

Jeg har nå i noen uker kranglet med meg selv og da snakker jeg selvfølgelig med den fornuftige meg og den ufornuftige meg. Det har vært et slit. Når jeg snakker om dette mener jeg jobb og trening.

Hver morgen har jeg kranglet med meg selv skal på jobb. Nei orker ikke. Du må på jobb. Det er bare 2 timer. Nei orker ikke det er matlaging. Sånn er det i flere minutter, og det har vært slitsomt å krangle med seg selv om dette.

Jeg bestemte meg da får å være ærlig og sa det som det var til jobben. Var liv redd for å bli møtt med skuffelse, men alt jeg fikk var forståelse. Vi ble enig om at jeg skulle bli ring om morningen slik at jeg fikk det lille pushet.

Det har blitt til at jeg er kun på fotball treningen. Rett og slett for det gir meg det lille ekstra som det andre av de treningen ø jeg skal gjøre ikke gjør. Men jeg har bestemt  meg får at jeg skal komme tilbake til treningen også.

Men kanskje en ting og  gangen. Nå er det jobben jeg må fokusere på å få rutiner og vaner med. Så kan jeg begynne med treningen. Etter det er i boks.

Har du kranglet med deg selv ?

1

Tror alle ahr den lille stemmen som saboterer hele tiden..men fokuser på hva som fungerer :)

Skriv en ny kommentar