Åssen har det gått med meg ?

Hei folkens. Jeg har det bra etter sist jeg skrev til dere har det skjedd litt av hvert. Så det skal jeg fortelle dere nå

Da det kom mot sommer begynte jeg å komme meg til gamle vaner ang spisingen. Men det ordnet seg fort at siden jeg var så var på tegnene.

Jeg har dessverre gått ned 7 kilo, men det gode nyheten er at jeg er stabil på 61 kilo. Jeg har bare klart tre måltider en stund nå og har nå nylig prøvd å ta 4 måltider gjennom dagen. Siden det er ganske så nytt vet jeg ikke helt om det er eller blir en suksess enda, men målet er at det blir det.

Når det går etter tvangstanker og depresjon er jeg veldig glad for å si at jeg ikke har depresjoner lenger og ikke dveler på fortiden lenger som jeg gjorde. Tvangstankene kommer og går og det er heldigvis veldig lite av det.

Jeg er ganske opptatt i hverdagen. Min hverdag går mye på gud og være på samlinger siden jeg er kristen. Dette var noe jeg ville gjøre når jeg kom ut av innleggelsen og være mer nær gud og jesus. Ellers trener jeg fotball. Og målet er å trene mer. Må bare finne en trening som motiverer meg.

Det er meg fra nå av. Ellers så snakkes vi

4

Åååh, så koselig innlegg! kjekt å lese at det går bra med deg! Bra at du er var på tegn osv, for det er lett det går litt vest om man ikke passer på. Bra med trening også, det sier jo alle skal hjelpe på litt av hvert. Og å ha en tro og støtte seg på er også bra i flere tilfeller.

Åhhh! :))) du må ha en kjempefin dag Danian

Godt å høre at det enda går fremover! Kjekt med en oppdatering :)

Koselig innlegg, lykke til med treningen!

Så kekt å høre =). Koselig å høra kossen det går med deg :D. Fint at det går opp og frem =). Kosa deg videre =)

Skriv en ny kommentar