Herlig kino dag med familien.

Først vil jeg bare takke Julie som tok seg tid til å ordne designet mitt når det var litt små tull med den. Bloggen hennes finner du her

I går ringe min kjære bror meg på 10 og spurte meg om jeg ville bli med på kino og se Trolls. Jeg ble veldig overasket at han ringte meg pga han er hørselshemmet og bruker ci som er et høreapparat for de som er helt døve. Så jeg sa så klart at jeg ville være med på kino.

Da dagen var her, så gikk jeg  opp til Mamma for Mamma og tvilling søstra mi skulle også være med. Og filmen var overraskende bra. Jeg trodde jeg skulle se en film som rett og slett var litt for de minste egentlig, med tanke på animasjonen, men den falt altså i smak. Mye sang og en flott handling. Det var nesten sånn at jeg fikk en tåre i øyekroken.

Det var Marion Ravn og Atle som dubbet det på Norsk, men jeg har litt lyst til å se se den på engelsk og jeg. For Justin Timberlake og Anna Tendrick har stemmene og som synger på den versjonen av filmen.  Nå er det 2 filmer USA har blitt inspirert av Norge. Frozen og nå Trolls.  Jeg gir filmen en sterk 4+  rett og slett fordi jeg ble positivt overrasket over filmen

Etter filmen gikk vi en tur på CC får å  spiste på burgerking. Det var mye fint latter. Alt i alt en utroooolig koselig dag med nærmeste familie.

Hva har dere gjort i dag da ?

5 kommentarer

Silje

22.10.2016 kl.18:36

Så koselig :D Liker godt barnefilmer jeg, så skal nok få sett denne også ;)

I dag har jeg ikke gjort stort :P

Ha en flott helg :D

Camilla Heindorf

23.10.2016 kl.00:45

Har lyst til å se Trolls selv også. :)

Silje Stifoss

23.10.2016 kl.10:35

Høres ut som en kjempe koselig familiekveld! :-)

Victoria Larsen

23.10.2016 kl.11:59

Så utrolig koselig :) Ha en fin Søndag!

Vera Lynn

23.10.2016 kl.16:39

Det var være veldig koselig å se på barnefilm innimellom. Hørt mye bra om den filen :O)) Her ble det hjemmekveld med bestisen min, og fargelegging, god mat. Så måtte vi jo få med Stjernekamp for å se om Knut Anders Sørum gikk til finalen, noe han gjord :o)) Ha en fortatt fin søndag!

Skriv en ny kommentar

Danian. Gutteblogger

Danian. Gutteblogger

25, Gjøvik

Hei jeg er en gutt på 25 som har blogget siden 2010 og elsker det. Jeg driver i fritiden litt med sang og har min egen YouTube kanal med litt sangvideoer og litt andre ting Har vunnet kampen mot spiseforstyrrelser Håper du liker bloggen og vil lese den.

Blogglisten toppliste for bloggere - ToppBlogg

Kategorier

Arkiv

hits