Jeg har ikke angst for å lage mat lenger

Nå fyker blogglysten i været. Har blogget jevnt nå og jeg liker det. Jeg elsker  å blogge.

Jeg har endelig ikke angst for å lage mat lenger. Jeg kan faktisk gå så langt med å si at jeg faktisk liker det. Noe er jo ferdig kjøpt som fiskepinner og vårruller, men jeg lager jo noe fra bunnen av også.

Jeg lager kjøttkaker ifra bunnen av. Bare noe som er super enkelt, og når jeg har pasta, så lager jeg tomat sausen fra bunnen av. Det er faktisk bedre tro meg. For dere som ikke gjør det, dere burde prøve.

For dere som ikke vet det var det på restaurant og matlag jeg ble mest mobbet i mobbelivet mitt, og det på alle slags nivåer. Det ble til at jeg fikk angst for å lage mat. Jeg fikk flashback etter flashback når jeg gjorde det. Særlig når jeg ble utplassert til å jobbe på kjøkken rett etter utskrivelsen. Jeg måtte bare slutte. Men jeg måtte lage middag hjemme. Jeg kunne jo ikke slutte med det.

Jeg har noe som kalles for miljøtjeneste, og de var med og så på at jeg lagde mat. De hjalp meg med enkle hjemmelagde oppskrifter og holt meg med god selskap. Det gjorde at jeg fikk nye opplevelser med mat som gjorde at de dårlige opplevelsene fra videregående ikke dukket så mye opp lenger. Det endte med at jeg fant ut at det eneste som stoppet meg var min stahet. Så jeg gjorde noe med det

Nå i dag lager jeg mat selv hele uken. I steden for å gå på burgerking flere ganger i uken og unngå noe som ikke eksisterer lenger. Jeg blir jo ikke mobbet lenger. Jeg har gått videre jeg har tilgitt og jeg har nå lagt  abselutt alt bak meg. Jeg tenker det er på tide å føle mestring når man lager mat, og det gjør jeg nå. Jeg måtte bare få hjelp fra gode opplevelser for å inse den tanken selv

Jeg må bare takke miljøtjenesten hvis dere leser dette her. Tusen takk for at dere har vært med meg igjennom matlagingen, og fikk meg til og få ha noen positive situasjoner med matlaging. Det var akkurat det jeg trengte for å komme meg vekk fra angsten. Tusen  takk

Hvis du har problemer med å lage mat til deg selv, hør på musikk. Det hjalp meg

5

Jeg elsker å lage mat, så jeg trenger ikke musikk eller noe annet når jeg kokkelerer. Så artig at du har fått sansen for dette!

Så bra at ting begynner å gå bra for deg :o))

Jeg er ikke så veldig glad i å lage mat, men gjør det alikevel for mat må man jo ha. Av og til overlater jeg matlagingen til Fjordland.

Så bra at angsten er borte. Vi pleier ikke å lage tomatsausen fra bunnen av, men har gjort det noen få ganger. Kanskje du kan dele oppskrift?

Noe av det jeg lager fra bunnen, er lasagne, pizza, og blomkålsuppe. :)

ingrid: Jeg har planer om å dele oppskrift. Det er bare noe super enkelt noe og billigere også i lengden :)

Så bra :D

Skriv en ny kommentar