Tirsdag = Toro

Eller fjordland. Det spørs litt hva jeg har lyst på. Dette er vell den eneste dagen som er så travelt at jeg har ikke akkurat tid til å lage meg onkelig middag. Eller jeg kan, men da for jeg ikke noe særlig vile før jeg da skal på neste ting som da er håndball.

I dag har jeg vært på praksis, og jeg må si jeg virkelig trives å jobbe der. Det er flotte folk samtidig som jeg får jobbe med dyr. Og jeg elsker jo så klart dyr.

Nå skal jeg spise, så kommer ei venninne ta meg som også er med på håndball, og så er det rett på håndball trening. Tror jeg blir sliten når dagen her er over hehe. Men da går det fortere for meg å sovne meg til neste dag.

Vi blogges mine flotte lesere

8

❤️❤️TORO❤️❤️

Er så lett og greit med ferdigmiddag når man har litt dårlig tid syntes jeg :)

Jobbet også i dyrebutikk en stund før, men syntes det er litt vanskelig når folk selger rotter til å gå alene, fisk i bolle osv

Er ikke alle som setter seg inn i hva alle type dyr trenger å det skule de krevd av de som jobber i dyrebutikk... man blir liksom aldri ferdig utlært når det kommer til dyr....

Håper du hadde en fin dag :D

Det har du rett i jeg så på buret til de 2 rottene og de virker veldig avhengig av hverandre Silje:

Det må være lov når man har litt mye å gjøre! Håper du hadde en fin trening :D

Veldig greit med Fjordland når man har mye på timeplanen, noe jeg gjør noen ganger selv. Har du prøvd Bali Kyllinggryte i pose? Bare å steke kyllingfilé eller kyllingkjøttdeig å tilsette :o))

Nei jeg tar sånn som er ferdig på mikrepvnen på 1 2 3 så her går det på det enkleste på tirsdager slik at jeg slipper å stresse så fælt. Vera Lynn:

Namm :)

Den maten er ho faktisk veldig grei når man har det travelt :p ha en flott dag☆

Skriv en ny kommentar