Jeg er som en åpen bok

Jeg er som det står i overskriften som en åpen bok, og det har sine forlenper og ulemper både fordi som er med deg og så klart deg selv. Men på tross av at det er slik som det er har jeg valgt å være det og være stolt over det selv om jeg kan tenke. Å herre min hatt hvorfor sa jeg det til en vilt fremmed person.

For meg spørs det alt om første inntrykk. Og alle vet at førsteinntrykket stemmer ikke alltid helt. Men jeg lar være å tenke på det, selv om jeg tenker at å nei Kim Danial, nå syns den personen jeg snakker med at jeg er jo helt dum i hode som snakker om det, og det til en person som ikke en gang skjenner meg. Nei fy søren så dumt jeg er.

Men på den andre siden så vet jeg det at jeg kan få så utrolige fine samtaler med å være som en åpen bok. Du kan bånde med den person du nesten ikke har møtt, og er man heldig kankje den personen er akkurat som meg, og da går snakkingen som bare det. Selv om av og til selv da føler du deg litt dum og tenker det at håper ikke den personen syns jeg er helt dum nå.

det værste fall er det at du snakker med en helt feil person som da bare vil spre usanne rykter om deg når du da kommer på den gale siden til den personen. Eller er bare ute etter og utnytte deg og baksnakke deg. Det har jeg opplevd, men selv da har jeg valgt å være en som en åpen bok på tross av alt jeg har opplevd med og være det. For gleden av å hjelpe andre med å være en åpen bok er så mye større en den frykten. Jeg vil heller være en åpen bok og få høre det i ettertid at jeg har hjulpet den personen med å finne løsninger i dems problemer. Om det er lignene problemer eller noe helt annet.

Så det å være som en åpen bok selv om man kan føle seg  dum av og til og lurer på i det hele tatt hvorfor jeg kom til den samtalen som man gjorde, så mener jeg at det er verdt det på tross av alle farene som kan komme ved det.

Hva er dine tanker om dette temaet her?

5

Kjenner meg litt igjen der! Er ikke en HELT åpen bok, men litt, og det skaper jo ofte samtaler om mottakeren gir noe tilbake :D

Ja helt klart Hehe Vilde:

Kan være greit av og til, men kommer an på hvem jeg snakker med :)

Bandet spørs med meg også Hehe Minunate:

Jeg er ganske så åpen, ihvertfall uten filter på flere tema. Har stor tro på åpenhet, så får andre tro og mene hva de vil. Er jo ingen som tvinger noen til å verken lese eller lytte :) Ha en kjempefin kveld!

Skriv en ny kommentar