Mine topp 5 tv serier

Jeg har utrolig mange serier som jeg følger med på og syns alle er kjempe brae serier og er mine topp 5 serier

Once Upon A Time
Dette er serie som ligger på nr 1 på lista mi. Serien handler om disney karakterer som lever i nå tiden. Det er masse magiske krefter og er mot de gode mot de onde. Jeg har vært fan siden serien begynte i 2011

The Flash
Jeg måærlig si at denne serien blir bare bedre og bedre og forundrer meg ikke om denne serien kommer over den først nevnte. Serien handler om at en mann ved navn Barry Allen for superkrefter og blir superrask. Han skal da kjenpe mot alle skurkene han kommer over.

Agents Of SHIELD
Dette er en Marvel serie og siden jeg er en Marvel fan er ikke rart at denne kommer på en 3 plass. Det handler om agenter som får flere oppdrag og siden sesong to har det også kommet fram inhuman som vil si de for forskjellige krefter.

Supergirl
Dere ser tydelig at jeg liker en tv serier der de har superkrefter  hehe på 4 plass kommer da supergirl selv om noen av film effektene er litt dårlige, så har den en bra handling, og jeg liker godt hoved personen i denne serien. Det er egentlig god serie. Derfor for den 4 plass ta meg.

The vampire diaries
Her var det en vanskelig valg siden jeg syns en lignene tv serie som kalles for the original er like bra, men jeg måtte ta the vampire diaries Her siden dem er på siste sesongen sin nå og det merkes. Bare på de 2 episodene som har kommet ut har de vært sykt spennende, og du vil bare se mer. Derfor for vampire diaries 5 plass på min topp 5 tv serier Jeg ser på

Jeg ser på mange fler tve serier som Arrow. The original som jeg nevnte, Teen wolf og ikke minst Game of thrones.

Hvilken tv serie er deres topp 5 ?

10

Vet ikke, er glad i Pretty little liars. Akkurat nå ser jeg på six feet under :)

Fine serier dette :)

Mine topp 5 må være Supernatural, The outlander, GoT, The big band theory og Cougar town :)

Hmm, vanskelig å velge da jeg har så mange favoritter, men tror mine topp fem må være Supernatural, Teen Wolf, One Tree Hill, Suits og Once Upon a Time :)

Så mange fine serier.

Akkurat nå tror jeg det må være White collar, Jane the Virgin, Outlander og the Fosters. I tilfeldig rekkefølge.

Unbreakable Kimmy Schmidt, OITNB og RuPauls drag race er også bra!

Nå ser ikke jeg så mye på tv-serier lengere. Men en gang i tiden var det Star Trek, M.A.S.H, AirWolf, A-Team, Cheers og naturligvis Mot I Brøstet :-)

I dag går det mest i enkelt programmer; Nyheter og Dokumentarer. De eneste "seriene" jeg da evt. ser det de serier som jeg ser med familien, slik som Aber Bergen, og serien Kampen om Tungtvannet :-) Foruten om det så blir det nå korte serier om dyre livet, og da helst fra BBC og DAVID ATTENBOROUGH :-)

Ha en flott dag, uke og helg :-)

Kjekk liste over TV-serier :-)

Mine topp 5 er:

Lucifer

Scorpion

NCIS

Supernatural

Legend of the Seeker

Håper du får en fin ettermiddag! :-)

Jeg digger Once upon a time.

Mine topp 5 må bli:

Supernatural

Game of thrones

Firefly

Once upon a time

Teen wolf

Once Upon A Time er awesome! du ville kanskje like Lost Girl og veldig god serie :)

Jeg ser på nesten alle de seriene jeg også :D de er bra (har forresten ukens blogg på bloggen min hvis du vil melde deg på)

Skriv en ny kommentar