Hva har jeg lært om meg selv i 2016

Hva er det egentlig jeg har lært meg i 2016. Jeg har lært meg det at jeg har lært mye, og har enda mye å lære om meg selv som person
Skal ærlig innrømme selv om jeg hadde mine meninger som yngre, var det mange punkter der jeg selv ikke hadde så mye meninger. Særlig meninger som jeg verken turte å si til meg selv og andre. Som gjorde at jeg ikke viste helt hvem jeg var som person. Særlig det å sette grenser til meg selv og andre. Dette i 2016 ble jeg mye flinkere på og som jeg skal bli flinkere i 2017.

Jeg har lært meg selv mange ting i 2016 som for eksempel blitt flinkere til å ta opp ting til de det gjelder, og ikke si det til noen andre som ikke har noe med saken å gjøre, og hvis det blir til at jeg sier det til ande, så er det kunn for å få mot til å si det til den personen det handler om. Jeg syns det er viktig for å respektere den det gjelder og ikke baksnakke den personen det handler om. Selv om det ikke er meningen å baksnakke den personen.

Jeg har også lært å se faresignaler når det kommer til tilbakefall ang spiseforstyrrelsen , og når jeg ser den så gjør jeg noe med en gang og føler meg veldig flink til å se når det er på tide å ta seg sammen.

Så alt i alt så har jeg lært mye om meg selv og forandret meg på en positivt måte og måtte 2017 bli like bra på dette området slik at jeg kan lære meg å skjenne meg selv som person og vokse meg sterkere på meg selv og selvtilliten. Det er jo en ting man må ha og det er motivasjonen. Selv om kankje ikke motivasjon er alltid det eneste så  er motivasjon en veldig viktig ting.

1

Dette var et fint innlegg :)

Jeg ble stilt det samme spørsmålet i forrigårs: Hvordan jeg har vokst det siste året. Jeg tror jeg har blitt bedre til å følge opp de jeg er leder for, mer strukturert, og har fått en veldig god rutine på bibellesing som jeg lærer vanvittig mye av :)

Skriv en ny kommentar