13 reason why. Er serien farlig ?

Hei jeg har sett noe av det og hørt folk som sier ting om serien. Og tenkte og drøfte dette sammen med dere.

Jeg har vært igjennom alt serien handler om. Mobbing OSV. Til og med hvert inne på selvmordstanker. Men nå skal jeg ikke avsløre alt som har skjedd i serien for dere som ikke har sett serien.

Vi kan ta Paris Jacksons sin mening om serien som du finner her, men her er min mening og hva jeg drøftet om

Jeg personlig likte serien kjempe godt. Det var bra forklart og det virket ekte og troverdig. Jeg kjente igjen mye av følelsene som serien viste meg  etter mine egne erfaringer. serien traff blink der. Da jeg leste artikkelen (link ovenfor) og drøftet det etter på , så må jeg nok si meg en del enig med Paris Jackson. Det Kan være en en  mer skade en godt for noen. Og for noen som er følsomme og som samtidig har en deprisjon opp i det hele burde kanskje tenke seg 2 eller 3 ganger om at er dette noe som kan påvirke meg negativt så kankje vente til man har blitt friskere. Men det kan også virke motsatt. Det tror jeg er fra person til person

Jeg personlig hadde jeg hatt selvmordstanker mens jeg så på serien. Tror jeg dette hadde vært godt for meg og se. Jeg tror jeg hadde vendt meg om med og handle  med disse tenkene jeg haddde. Uansett så er jeg veldig sikker på at det var ikke poenget Selena Gomez ville fram til med serien når hun tok på seg ansvaret med og være en del med og lage serien. At dette kunne trigge folk til å ta selvmord . For åssen skulle man ha laget et slik serie? Jeg tror at uansett åssen man hadde laget en slik serie. Så hadde det hadde vært posetive og negative ting ved en slik serie no matter what.

Hva er deres mening om dette ?

7 kommentarer

Rosanne

30.04.2017 kl.12:14

Jeg synes den serien var kjempe bra! En veldig oppvekker og realitet ikke minst. Vekkte mye følelser i meg, og jeg synes absolutt det er en serie ALLE må se. Både unge og voksne. for jeg synes foreldre som kanskje er uvitende om hva som EGENTLIG skjer på skolen, bør få et innblikk i realiteten! 10/10 fra meg, beste ung.serien jeg har sett.

Danian. Gutteblogger

02.05.2017 kl.17:33

Rosanne: Ja syns den er veldig bra selv, men det er en veldig sterk serie som noen kankje bør tenke seg 2 eller 3 ganger om. Det fins så mye mer en psykisk sykdom. Ja den finnes men det er ikke alt i verden

Statera Marit Ebeltoft

01.05.2017 kl.10:13

Sitter å ser serien nå, syns igrunn den har vært fengende fra starten av. Tror da ikke serien i seg selv gjør at folk tar mer selvmord, iallefall en enkel ting å legge skylden på da..

xoxoem

01.05.2017 kl.20:40

Jeg har sett ferdig serien. Jeg personlig syns serien er så sterk at folk kanskje vil si det er en negativ ting. Men det er det så absolutt ikke. Serien og slike filmer må kunne være på nett og i verden. Jeg syns serien utvikler seg såpass sterkt at den viser seg så bra! Det er så mange som er redde og syns det er ubehagelig å prate om det, men det er det viktigste å snakke om! Jeg likte innlegget ditt :)

Danian. Gutteblogger

02.05.2017 kl.17:32

xoxoem: Det er veldig viktig å snakke om det. Det var det jeg gjorde da jeg først utvikliet slike tanker og fikk jobbet med det med en gang. Viktig i uansett psykisk sykdom å gjøre noe med en gang slik at du kan kommer deg fort ut av det

Birgitte Østby

01.05.2017 kl.22:07

Etter et innslag på god morgen norge så deler jeg mange av de samme oppfatningene. Bla. at det liksom blir normalisert og at det kan indirekte oppfordre til selvmord ol. fordi det vises i serien hvordan man kan gjøre det. Så jeg er litt kritisk..

Danian. Gutteblogger

02.05.2017 kl.17:30

Birgitte Østby: Ja men samtidig føler jeg vi burde være mer ops på faresignalene. Kanskje denne serien er en liten hint som man bør være ops på. Særlig blant foreldre og lærere

Skriv en ny kommentar

Danian. Gutteblogger

Danian. Gutteblogger

25, Gjøvik

Hei jeg er en gutt på 25 som har blogget siden 2010 og elsker det. Jeg driver i fritiden litt med sang og har min egen YouTube kanal med litt sangvideoer og litt andre ting Har vunnet kampen mot spiseforstyrrelser Håper du liker bloggen og vil lese den.

Blogglisten toppliste for bloggere - ToppBlogg

Kategorier

Arkiv

hits