Da kan sommeren bare komme

Og litt på høsten da hehe. Men her er det jeg skal gjøre i sommer og begynnelsen av høsten.

Jeg skal til noe som heter Mann 2017 fra 15 til 18 juni. Da skal jeg på Jotunheimen. Vi skal da sove i telt og finne på herlige ting som gråttevandring og mye mer. Dette gleder jeg  meg masse til.

Etter mann skal jeg til Bergen. Det var egentlig meningen før mann, men det ble utsatt. Jeg har ikke vært i bergen siden 2011 og da var vi der bare i 2 dager, så fikk ikke med meg så nye av bergen. Så gleder meg masse til å se mer av hva bergen har og tilby.

Så er det 22 juli
Da skal jeg til Sandnes til bryllup til min fetter som jeg gleder meg skikkelig til. Har ikke vært i så mange bryllup. Jeg vet ikke om jeg får sett så mye av byen. Har en liten håp, men vi får se hehe.

8 - 10 september skal jeg på landsturnering på fotball. Hadde det ikke vært for helt herlige trenere som har sagt ja til at jeg kan ned betale, hadde jeg ikke hatt sjans til å fått være med.

Ja dette var alt jeg skal gjøre i sommer og begynnelsen ta høsten. Har aldri hatt så fult program før.  Vi får håpe fint vær i bergen og i Jotunheimen. Jeg skal nok prøve og få blogget om det.

Hva skal dere i sommer ?

Blogges 

3

Enig:)

Høres ut som en kjekk sommer!

Vi skal en tur til London og til østlandet, og vi vurderer å få oss valp :)

Hører moro ut hopper at du/dere kommer til å ha det gøy!

Komme tilbake til Norge og tenker å jobbe i sommer. :D

Skriv en ny kommentar