hits

Oppland Arbeiderblad ringte meg

Etter jeg hadde skrevet om at jeg var på politi avhør tok det bare 2 dager før avisen for oppland ringte meg og stilte meg spørsmål ang dødsfallet på en av beboerne i blokka mi. For dem som ikke vet det,  var det ei som falt 3 etasjer ned og døde et par dager etter ta skadene. Siden jeg bodde der var det litt opplagt at jeg måtte snakke med politiet on det.

Jeg må ærlig innrømme at jeg ble veldig skeptisk i begynnelsen. Hva skal jeg egentlig si, og hadde jeg lov til å gi noe infomarsjon. Jeg fant fort ut at hun jeg snakket med var en jeg kunne stole på, og at det var ikke noe galt jeg gjorde.

Det var først snakk om at jeg skulle komme dit og bli intervjua, men det ble ikke slik. Jeg må egentlig si jeg var litt glad for det selv om det virket spennende, men det endte med at at hun tok med noe av det jeg sa til hun som ringte meg.

Men jeg må være ærlig og si at det var litt kult at Oppland Arbeiderblad fant innlegget mitt og ringte meg selv om jeg var litt skeptisk til å begynne med

Atikkelen finner du her

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Danian. Gutteblogger

Danian. Gutteblogger

26, Gjøvik

Hei jeg er en gutt på 25 som har blogget siden 2010 og elsker det. Jeg driver i fritiden litt med sang og har min egen YouTube kanal med litt sangvideoer og litt andre ting Har vunnet kampen mot spiseforstyrrelser Håper du liker bloggen og vil lese den.

Blogglisten toppliste for bloggere - ToppBlogg

Kategorier

Arkiv