Angst for penge bruk

Jeg har tenkt nye ang dette i det siste og jeg må ærlig innrømme at jeg har litt angst for å bruke for mye penger. Jeg får det minste man kan få av nav som er livsopphold.

Jeg husker i desember i fjor fikk jeg 2000 kr mer en vanlig fordi det skjedde en feil på nav som gjorde at jeg levde i 2 måneder med 1400 kr mindre i måneden og jeg husker så godt jeg var livredd foe å bruke de pengene og klarte ikke unne meg meg noe. Og her fikk jeg 2000 kr mer en vanlig. 

Når det gjelder mat er jeg flink, men det er alt annet. Har jeg rå til å kjøpe det eller unne meg det. Jeg tror også jeg merker mer på det nå som jeg skal så mye i sommer og må spare ganske mye for i det hele tatt klare og la det gå.

Ikke at jeg klager jeg gleder meg kjempe masse på det jeg skal og er ganske sikker på at jeg klarer det når fornuften kommer inn,

Men jeg er sikker på at jeg skal klare å overvinne det og. Klarte og vinne over spiseforstyrrelsen.  

Julie - Når 3 blir 5
Huff, pengetrøbbel kan være angst-trigger, ja. Bor du alene?
05.06.2017, 17:06
URL: http://juliecv.blogg.no
Danian. Gutteblogger
Julie: ja. Jeg får 5800 kr i måneden og må til nav i ny og ned for å søke for å få dekket husleia og strømmen for har ikke rå til det selv
05.06.2017, 17:11
URL: http://danian.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:Gå på youtube, trykk på Youtube knappen, så kan du se videoene mine. Lik også Facebook siden min ved hjelp av å trykke på facebook. Alt DU ser der oppe ved headeren virker!!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Blogglisten toppliste for bloggere - ToppBlogghits