Har mobil blogget i 2 år

Først nå jeg bare si unnskyld at det ikke er noe bilde til innlegget i dag. Nå som endelig blogg motivasjonen har kommet så skal blogg appen ikke fungere som den skal. Men jaja det eneste er at man får ikke tatt med bilde. Men. Har sagt ifra til blogg.no så håper det ordner seg. Noen flere som har samme problemet i dag ?

Men til det innlegget handlet om. Jeg har blogget med mobilen min i 2 år nå, og tror det er en av grunnene jeg er av og på med bloggingen. Men nå har jeg blogget i 7 år da så tror man kan ta med det også som en av grunnene til at jeg er så av og på

Jeg savner virkelig å blogge med en  data, og bruke kameraet mitt som jeg nesten ikke bruker lenger  nettopp fordi jeg ikke har data. Jeg savner og ha bedre bilder på bloggen og gennerelt bruke kameraet.  For de som lurer på hvorfor jeg ikke bruker dataen min lenger, så er det fordi at den fungerer ikke lenger og jeg har ikke akkurat økonomi til å kjøpe en ny data. Men nå skal jeg mye i sommer så vi får se om det blir noe blogging da.

Blogges. You know i never give up

1

Noen ganger så blogger jeg fra mobilen selv,fordi jeg ikke gidder å gå på laptop`en min. :)

Det er ok. Noen ganger må man blogge fra det man har akkurat da. <3

Skriv en ny kommentar