hits

Ingen flere unnskyldninger.

Nå er det ingen flere unnskyldninger. Nå må jeg bare trene uansett om motivasjonen er der eller ikke. Helsen min sier det bare.

Jeg trener fotball og hånball. Men med de trener jeg meste parten bare beina på. Det er ikke nok med tanle på at overkroppen min ikke får trening. Og det er den som virkelig trenger å få trent seg nå.

Jeg kan ikke sitte å vente på ryggen skal ordne av seg selv. Så jeg har spurt en i menigheten jeg går i om han kan hjelpe meg med dette slik at jeg ikke gjør noe feil og gjør det værre en det er.

Den ene grunnen til at jeg ikke har trent styrke er den redselen om å få det værre, at når jeg skal trene alene at jeg gjør feil. Men nå kan jeg ikke la det hindre meg lenger. Ryggen skal jeg ha resten ta livet så det er på tide å pleie kroppen med litt trening

Noen tips. ?  Det er jo kjærne musklaturen som er svak og som jeg trenger å styrkes på

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Danian. Gutteblogger

Danian. Gutteblogger

26, Gjøvik

Hei jeg er en gutt på 25 som har blogget siden 2010 og elsker det. Jeg driver i fritiden litt med sang og har min egen YouTube kanal med litt sangvideoer og litt andre ting Har vunnet kampen mot spiseforstyrrelser Håper du liker bloggen og vil lese den.

Blogglisten toppliste for bloggere - ToppBlogg

Kategorier

Arkiv