Blir man noen gang helt frisk fra en spiseforstyrrelse?

Når jeg var innlagt var det noen av de som sa til meg at jeg tror man aldri kan bli helt frisk av spiseforstyrrelsen. Den gang tenkte jeg ja jeg er enig, men hva tenker jeg nå?

La oss si, vil en som var avhengig av alkehol klare å drikke igjen uten at det blir et problem. I fleste tilfeller vil jeg si nei det tror jeg ikke. Samme er det nok en med spise forstyrrelser.

Jeg tror at nøkkelen er å prøve og endre tankegangen. Om folk ville ha spurt meg om jeg har et problem med mat i dag sier jeg. Nei det har jeg ikke. Har jeg noen dager der jeg føler jeg vil droppe den ene måltidet  så klart har jeg det. Det trigget ang mat vil nok være der. Men jeg er stabil og føler jeg på.det trigget overser jeg den følelsen.

Så kankje nøkkelen er og endre tankegangen. Glemme det som var fortiden og tenke nytt. Men hvem vet hva som vil se i framtiden. Jeg vet ikke om jeg blir syk igjen eller ikke, og blir jeg det så tar jeg det derfra. Jeg er ikke en offfer, men en kriger og jeg skal vinne mine kamper.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Danian. Gutteblogger

Danian. Gutteblogger

25, Gjøvik

Hei jeg er en gutt på 25 som har blogget siden 2010 og elsker det. Jeg driver i fritiden litt med sang og har min egen YouTube kanal med litt sangvideoer og litt andre ting Har vunnet kampen mot spiseforstyrrelser Håper du liker bloggen og vil lese den.

Blogglisten toppliste for bloggere - ToppBlogg

Kategorier

Arkiv

hits