Jeg trenger deres hjelp

Jeg trenger deres hjelp 

Hei folkens jeg driver og surrrer og styrer og lurer virkelig på hva det er som er galt med bloggen eller facebook. Jeg aner ikke hva som gjør at det ikke fungerer som det skal. 

Jeg deler jo mine innlegg på facebook og på grupper på facebook. Og nå har det bestemt seg for at når jeg skal dele innlegget så skal den ikke bli delt som det skal. Når du deler innlegget ditt på facebook da får du bilde som er ment til å vises ang blogginnlegget for at folk skal skjønne litt mer hva blogg innlegget handler om. Plutselig så vil ikke det med meg leger. Når jeg skal dele innlegget mitt. Det kommer bilde av profilbilde mitt på bloggen, og ikke det som er i innlegget 

Nå etter en stund etter jeg postet dette innlegget, ringte jeg blogg.no og fant ut at hvis man har pc kan man bytte bilde, men jeg har ingen pc, så får ikle gjort det. Jeg har kunn mobil og Ipad for øyeblikket og vet ikke når jeg får pc.

Så vet dere hva jeg kan gøre ? 

8

 

7 kommentarer

Birgitte Østby

08.08.2017 kl.19:07

ser normalt ut fra pc her

Danian. Gutteblogger

08.08.2017 kl.19:39

Birgitte Østby: det er snakl om deling ta innlegget. Blogg.no fiktet dette innlegget men tar jeg nye innlegger så vil det gå rett til å vise profilbilde her på bloggen.

Victoria Grøtting

08.08.2017 kl.19:47

Noen ganger skjer det her også, bruker bare å laste opp siden på nytt for så å prøve å poste :)

Danian. Gutteblogger

08.08.2017 kl.19:49

Victoria Grøtting: har prøvd det og hehe

frodith

08.08.2017 kl.20:17

Jeg har prøvd litt forskjellig. Det ser ut som at hvis jeg laget et innlegg som begynte med tekst, og ikke et bilde, så velger den profilbilde i stedet. Jeg byttet og startet innlegget med bilde, og så litt skrift. Da kom bilde opp...Men mulig det var tilfeldig ...Men det har skjedd på to av innleggene med tekst først hvertfall...at det plutselig dukket opp profilbildet i stedet for...

Danian. Gutteblogger

08.08.2017 kl.20:23

frodith: jeg har prøvd med bilde først men hos meg kommer det profil bilde uansett hvis jeg har skrift. Bilde alene da kommer bilde opp at. Merkelig hehe.

spisogspar

08.08.2017 kl.23:22

Så utrolig kjedelig når sånt skjer! Håper det ordner seg <3

Skriv en ny kommentar

Danian. Gutteblogger

Danian. Gutteblogger

25, Gjøvik

Hei jeg er en gutt på 25 som har blogget siden 2010 og elsker det. Jeg driver i fritiden litt med sang og har min egen YouTube kanal med litt sangvideoer og litt andre ting Har vunnet kampen mot spiseforstyrrelser Håper du liker bloggen og vil lese den.

Blogglisten toppliste for bloggere - ToppBlogg

Kategorier

Arkiv

hits