Det jeg IKKE liker med meg selv, Men...

Nesen min
Jeg liker ikke nesen min jeg syns den er for stor og jeg liler ikke den ikkei det hele tatt. Før jeg ble onkelig voksen var faktisk tanken på å operere nesen min der og lurte seg fram.

Jeg har strekk merker
Ja dere leste riktig. Jeg som er gutt har litt strekkmerker. Grunnen er vell at når jeg raste opp vekt så fort som jeg gjorde så ble det til at jeg fikk strekkmerker ta vektopp gangen

Men nå kommer det. For jeg kunne ha forsettet og se feil. MEN hva så om jeg har stor nese og hva så om jeg har strekkmerker OSV Hvis vi skal finne feil ved oss selv og se etter hva andre har som vi ikke har. Da ber vi om å få dårlig selvtillit. Jeg så meg selv i speilet før og tenkte jeg må være verdens største taper bare fordi jeg ikke hadde sexy kropp med six pack. Store arm muskler og stor bryst kasse. Det eneste som ble vist meg var tynn gutt du så ribbeina på

Jeg kommer nok ikke til å bli veldig stor med masse muskler, men jeg kan gjøre det beste ut at det. Jeg kan tenke hva er det som.er positivt med meg i steden for og se det nagative for både du og jeg kommer så mye lengre med det.

Dette er noe jeg råder deg. Se deg selv i speilet og si at du er god nok som du er for det er du. Det er bare en skapning av deg. Du er unik OG det hjelper

6

Du behøver ikke tenke slike tanker om deg selv. Du er flott uansett hva og du må ikke tenke slik om deg selv. Helt riktig tankegang at man skal kunne si fine ting til seg selv hver dag. Det funker veldig:) Ha en super dag!

Stine Sophie Lundsrud: helt enig dette var mye meg før nå tenker jeg ikke så mye over dette mer hehe

Så bra skrevet !

Utrolig fint innlegg! Det er så viktig å være fornøyd med det man har, og ikke la seg påvirke av alle andre. Ønsker deg en super dag videre:)

Ja, ikke fokuser på de negative tingene, vi har alle noe vi ikke liker ved oss selv, men det er ikke noen FEIL. Det er bare for mye fokus på hvordan ting liksom "skal være" men det er bare tull egentlig. Vi er bra nok som vi er alle sammen :-) Det finnes ingen MAL som er mer riktig enn noen annen..

er så enig i det du sier. ang det jeg sa til meg i speilet før var meg før da jeg var syk med spiseforstyrrelser.

nå tenker jeg litt anderledes heldigvis

Skriv en ny kommentar