Må nyte de siste sommerdagene nå

Man merker at det er snart ikke noen sommervær lenger og er derfor veldig viktig å komme seg ut i det fine være så mye man kan og nyte det.

Jeg og ei venninne snakket litt om at kanskje vi skulle finne på noe litt utafor hjemme omerådet og fant ut at vi skulle ta oss en tur til Hamar for å bade og sole oss der. Vi så på været at Mandag var den  beste dagen. Så vi inviterte noen venner av oss og kjørte til Hamar. Vi ble 6 stykker som ble med. Hun ene hadde jeg ikke møtt på 2 år, så var virkelig hyggelig og se henne igjen.

Vi badet og solet oss og hadde det utrooolig koselig. Men ved 18:30 tiden merket vi at sola ikke varmet så godt lenger og bestemte oss får å ta oss en tur på CC Hamar siden det var 2 stykker som ikke hadde vært der enda

Vi var jo så klart på New Yorker og der fant jeg meg en bukse og skjorte som var kjempe fint til meg som jeg ikke kunne kjøpe. Men vet dere hva ?

Etter at jeg og 2 til skulle finne oss noe å spise fordi vi var sultne var det 2 som ble igjen og når de kom tilbake ifra det de hadde handlet ga de meg det jeg hadde prøvd. De hadde kjøpt det til meg fordi de syns jeg var så fin med det.. Øynene mine strålte og jeg måtte jo bare gi dem en klem. Jeg ble virkelig glad.

Jeg hadde jo hintet til søstra mi bare for tull og et lite håp, men etter jeg gikk ifra butikken og la det fra meg la jeg plaggene bak meg også. Så det ble en stor overaskelse når de kom med det.  Tusen takk til dere begge

Nyter dere de siste sommerdagene ?

8

Har du dysleksi? Er utrolig mye skrivefeil i innleggene dine.. Men om du har det, forstår jeg hvorfor:) Hvis ikke bør du prøve og rette opp dette, ved og lese gjennom innleggene dine før du poster de:) Ikke stygt ment, men bare lurer på det, da det kan ha en naturlig forklaring:)

ja jeg har dyskeksi. en av grunnene til at jeg begynte med blogging var for å bli flinkere til skrivingen hehe.

Ok, da er det jo en grunn:) Da syns jeg du er flink💙

Anonym: jeg var mye værre før for å si det sånn hehe

Hørtes koselig ut! Nyt kvelden videre :)

Kristine: tusen takk like så min venn

Fine klær :)

Nikita: tusen takk

Skriv en ny kommentar