hits

Hvorfor velger jeg å være så åpen

Jeg tenkte ut dette når  jeg snakket litt med noen nære av meg og åssen det er å være så åpen på bloggen. Og ja det kan ha sine negative sider,  men da er det viktig å veie om det er så lurt og legge det ut

Jeg angrer ikke på at jeg har vært åpen på bloggen. Det har så klart vært noen innlegg jeg kanskje kunne ha tenkt meg mer grundig om. Blant annet å spare de menneskene det handler om. Selv om jeg ikke har delt ut navn. Noe jeg aldri kommer til å gjøre. Særlig i veldig personlige innlegger.

Dette er noe jeg føler skal bli flinkere på for vil jo ikke at det skal skape dårlige situasjoner selv om de har vært få.

Jeg hadde en blogg innlegg jeg planla at jeg skulle ta ut på bloggen. Men på søndag etter jeg hadde vært i menigheten jeg er i. Bestemte jeg meg for at jeg ikke ville poste det fordi jeg følte at det ikke var riktig. Jeg hadde egentlig den følelsen hele tiden, men det var først da jeg bestemte meg får å ikke poste den. Og det angrer jeg meg ikke på for å si det sånn

Men hvorfor velger jeg å være så åpen ?

Jo for jeg har en stemme. Jeg har funnet ut at jeg er flink til å ordlegge  meg. Jeg vil bruke det til å hjelpe andre folk til og finne nøkkelen til et bedre liv om så det bare er en person som leser denne bloggen klarer det, da føler jeg at jeg har klart det. Derfor velger jeg og være så åpen så langt det strekker seg til. For gleden av å hjelpe andre folk med kanskje samme opplevelse er så stor glede for meg at jeg er villig til å dele med dere nesten alt som skjer og har skjedd i livet mitt. Man må kanskje tenke seg åssen man ordlegger seg.

11 kommentarer

Silje S. Lopez

16.08.2017 kl.20:36

Viktig å være åpen om meninger osv når man er en blogger ;)

Pernille

16.08.2017 kl.20:37

Skulle ønske jeg klarte å være med åpen enn det jeg er..

spisogspar

16.08.2017 kl.22:05

Ja det er flott å være åpen :)

17.08.2017 kl.02:53

Flink til å ordlegge deg ? Du skriver hver jævla dag samme kommentar til alle toppbloggerne i håp om å få flere lesere, og du klarer jo faen ikke å skrive 2 settninger riktig en gang. SLUTT å legg igjen kommentarer på topplisten til blogg.no

Danian. Gutteblogger

17.08.2017 kl.08:11

Det gjør jeg nok som jeg vil med. Jeg kommenterer alle slags blogger og det jeg gjør jeg som jeg vil med. Men
Skal ta til meg å skrive mindre feil. Ha en god dag Anonym:

cuskima

17.08.2017 kl.17:23

eg syns du skal være så åpen som du er og skrive det du vil -dette er din blogg :)

Ang det anonym sier så bestemmer ingen hva vi skriver og ikkje skriver på andre blogger,men eg er enig i at å skrive sånn copy og paste tekst er eg ikkje fan av...så er det det du gjorde så er eg litt enig.

Ellers så handler blogging my mer om å skrive og NÅ folk enn gramatisk korrekt oppbygde setninger :) <3

Danian. Gutteblogger

17.08.2017 kl.18:13

Jeg kopierer ikke noe som helst. De bloggene jeg kommenterer bruker jeg meg tid på å lese og skeiver det som er tillegnet innlegget. cuskima:

Nina Maria

17.08.2017 kl.22:28

Inspirerende innlegg!

Danian. Gutteblogger

17.08.2017 kl.22:31

Tusen takk Nina Maria:

Cecilie Alvilde

20.08.2017 kl.05:16

Han skriver hva faen han vil. Utenat det skal plage noen. Kim Danial er modig, sterk og ærlig.

cuskima

21.08.2017 kl.04:27

Eg trodde ikkje du kopierte, eg bare asa t om du hadde gjort det hadde eg forstått vedkommendes reaksjon-ellers sier eg igjen som før, skriv hva du vil som du vil i din egen blogg og i folks kommentarfelt -eg syns du er flink til å bruke stemmen din :)

Skriv en ny kommentar

Danian. Gutteblogger

Danian. Gutteblogger

26, Gjøvik

Hei jeg er en gutt på 25 som har blogget siden 2010 og elsker det. Jeg driver i fritiden litt med sang og har min egen YouTube kanal med litt sangvideoer og litt andre ting Har vunnet kampen mot spiseforstyrrelser Håper du liker bloggen og vil lese den.

Blogglisten toppliste for bloggere - ToppBlogg

Kategorier

Arkiv