Humøret er ikke helt på topp i dag

Hva gjør man når man egentlig har lyst å være alene fordi dagen ikke har vært på topp. Ikke får at det har skjedd noe, men du har bare gennerelt en litt dårlig dag der humøret ikke er på topp. Treningen hjalp ikke så mye med humøret heller. og mat var ikke særlig fristene.   Men man kan jo prøve lykken med en liten familie tid med familien.

Jeg fikk en meling i dag om at bror ville på kino.  Så jeg sa ja til å bli med.  der vi så på kaptein supertruse. Etter min mening var den litt kjedelig, men tror bror syns den var morsom.

Nå er jeg hjemme hos mamma og vi skal spise pizza. Etter det går jeg nok hjem. Merker som sagt at humøret ikke er helt på topp, og merker at alene tid hadde vært fint. Selv om det alltid er hyggelig å være med familie. Men av og til er alene tid nok til at humøret er bedre til neste dag

Blogges.

1

Alenetid er gull verdt! Selv om det er helt fantastisk å tilbringe tid med familien, det å kunne sette seg ned i sofaen uten masse kjas rundt seg. DEILIG =D

Nå husker jeg nesten ikke hvordan det er, men jeg vet at når jeg sitter alene i stua, tulla er lagt og gubben er ute å skater, så er jeg i himmelen!

Skriv en ny kommentar