hits

Bil lappen er et stort ansvar


Folk spørr meg når skal du ta lappen da? Før så var det slik jeg skal ta den, men må vente. I dag har jeg et annet svar på det å ta lapppen.

Jeg føler det er en alt for stor ansvar. Jeg beundrer de som tar det, men for meg føler jeg at det kan være et for stort ansvar og ta på meg. Det hjalp heller ikke å få den beskjeden ta en at den tror ikke jeg ville ha klart å tatt lappen. Selv om det ikke skal stoppe meg fra å ta den.

Du skal ha god konsentrasjon noe jeg mangler litt ta, selv om det har blitt bedre med årene. Men selv om det har blitt bedre med årene så er det forsatt et stort ansvar, ikke minst dyrt. Jeg vil virkelig ikke ha det ansvaret hvis jeg med uhell kjører på noen. Gud vite hva som faktisk kan skje da. Eller kræsjer fordi jeg ikke var godt nok på vakt.

Det er mye å tenke på, og noen ganger ønsker jeg meg lappen slik at jeg kan kjøre hvor jeg vil og når jeg vil. Det er mange grunner til å ta lappen og mange grunner til og ikke ta lappen. For det første er jeg jo frisk fra spiseforstyrrelsen. Men som sagt føler jeg det er en veldig stort ansvar, og er usikker om jeg er villig til å ta det ansvaret. Men hvem vet kanskje jeg tar den en dag

5 kommentarer

Hege Kristin

27.08.2017 kl.19:40

er enig i at det er et stort ansvar! men det går sikkert fint :)

Danian. Gutteblogger

28.08.2017 kl.15:22

Ja det er det. Vi får se om jeg tar den da Hege Kristin:

Charlotte

27.08.2017 kl.21:07

går nok fint når er klar selv for ta den :)

Danian. Gutteblogger

28.08.2017 kl.15:22

Ja skal nok det. Tusen takk ??Charlotte:

Birgitte Østby

28.08.2017 kl.15:55

har ikke lappen jeg heller, men skal ta det når jeg føler meg klar :)

Skriv en ny kommentar

Danian. Gutteblogger

Danian. Gutteblogger

26, Gjøvik

Hei jeg er en gutt på 25 som har blogget siden 2010 og elsker det. Jeg driver i fritiden litt med sang og har min egen YouTube kanal med litt sangvideoer og litt andre ting Har vunnet kampen mot spiseforstyrrelser Håper du liker bloggen og vil lese den.

Blogglisten toppliste for bloggere - ToppBlogg

Kategorier

Arkiv