hits

Nei kan ikke bli syk nå

Nei serr, jeg kan virkelig ikke bli syk nå. Jeg skal jo på landsturnering på fotball i helgen. I dag skal jeg egentlig trene fotball, men den har jeg avlyst siden det er meldt regn i hele  dag, og vill ikke bli syk til helgen. Jeg skjenner det allerede i halsen og at jeg har lett for å fryse. Så det lover ikke godt dette hehe

Som sagt tiligere i dette innlegget her skal jeg og fotball teamet mitt på landsturneringen i fotball. Det er liksom det beste ved å være med på fotball. Det er noe jeg har gledet meg til lenge, og som jeg har spart penger til å klare å bli med på. Det er allerede betalt og.

Jeg tror uansett hva som skjer, så blir jeg med. Betalte 2000 kr for å få være med på dette. Ikke tal om at jeg kaster de pengene ut av viduet bare fordi jeg er syk. For håpe det gir seg til fredag

8 kommentarer

Mimremor

06.09.2017 kl.13:37

Spis c-vitaminer! Du får det i butikk og apotek. Jeg har hørt at sinktabletter er veldig fint også! Ikke frys!

Danian. Gutteblogger

06.09.2017 kl.20:30

Tusen takk for tipsmimremor:

Birgitte Østby

06.09.2017 kl.19:11

god bedring! har vært syk siden helga selv, snørr,hoste og feber.

Danian. Gutteblogger

06.09.2017 kl.19:18

God bedring selv Birgitte Østby:

Danian. Gutteblogger

06.09.2017 kl.20:28

Tusen takk
God bedring også drar du alikevel :) det pleier jeg haha :p eller jeg er jo mamma så når jeg er syk så kan jeg ikke være syk sant, jeg må bare stå oppreist å gjøre deres dag bedre uansett... så tenk samme greia du må eller no, også kan du heller bare bli verre men da er du i alle fall syk når du ikke har noe spess som skjer da :)

Danian. Gutteblogger

07.09.2017 kl.10:59

Ja. Heldivvis er der bare morgen forkjølelse Lifeasyouthinkyouknowit.blogg.:

Skriv en ny kommentar

Danian. Gutteblogger

Danian. Gutteblogger

26, Gjøvik

Hei jeg er en gutt på 25 som har blogget siden 2010 og elsker det. Jeg driver i fritiden litt med sang og har min egen YouTube kanal med litt sangvideoer og litt andre ting Har vunnet kampen mot spiseforstyrrelser Håper du liker bloggen og vil lese den.

Blogglisten toppliste for bloggere - ToppBlogg

Kategorier

Arkiv