Vi Holdt på å bli påkjørt med vilje

Hei jeg må bare fortelle dere en ting som skjedde i går som var litt skummelt. Jeg og 3 andre skulle  til bensin stasjonen for å kjøpe med oss godteri. Eller jeg kjøpte meg mat for spiser nesten ikke godteri lenger. I det vi var ferdig og skulle til å gå tilbake til hotellet kom det bare en bil ut av det blå rett mot oss. Hadde ikke vi reagert og løpt unna kunne det gått oss skikkelig ille.

Vi så han bråbremse for tror han skjønte selv at han hadde for stor fart og kunne ha skadet oss, men tror dere ikke vi så han lo bak rattet. Det syns jeg ikke var noe greit ihverfall når han ler etterpå. Vi kan jo ta en liten del av skylden for vi så oss ikke onkelig for når vi skulle gå over fotgjengerfeltet, men alikevell og le av det og så bare kjøre videre som ingenting har skjedd. Det er ikke ikke greit. Det hadde vært noe annet om han tok vinduet ned og sa unnskyld.

Jeg ble så distrahert og adrenalinet kom på fult at jeg holt på og bli  på kjørt igjen, men denne gangen av en syklist. Heldigvis gikk det også greit. Mei dette var ikke noe koselig opplevelse. Jeg pleier vanligvis å se meg for, men denne bilen kom bare ut av det blå. Det er derfor vi tror dette var med vilje bare får å skremme oss. Han bare tok for stor fart.

5

Dette var en lei opplevelse. Dessverre er det noen idioter som kjører. Ta godt vare på deg sjøl! Klem

Ja man så liksom at han kjørte vell for fort. Var like ved en fotgjengerfelt
Ved en rundkjøring. Så han klm aaalg for fort mimremor:

Du må ta skjegget

Jeg syntes barten var kledelig. Flott innlegg

Ja godt at det gikk bra! Nå er det fotball som gjelder! Klem

Skriv en ny kommentar