Er det noe vits å bli en topp blogger ?

Det er vell kanskje ikke noe hemlighet at jeg har lyst til å bli en topp blogger. Hvem er det som er blogger og ikke har lyst til det ? Men nå i det siste har jeg tenkt litt på om det er noe jeg vil, selv om det ønsket er langt utanfor rekkevidde og noe som kan være veldig vanskelig og oppnå. Har tross alt blogget i over 7 år på denne bloggen.

For det kommer jo så utroolig mange fæle kommentarer hos en topp blogger. Jeg som bare har mellom 50 til 200 lesere daglig, føler faktisk litt på de stygge kommentarene selv, og må ærlig si at de er ikke noe hyggelig. Særlig i personlige innlegger der du deler personlig ting, og ting du vil gjerne hjelpe andre med. For en av mine grunner til at jeg blogger er fordi jeg har lyst til å hjelpe folk. Dele mine erfaringer og kanskje få folk til å se at manfaktisk ikke er alene om sine problemer

Hvis dette blir tilfelle at jeg blir en topp blogger en gang. Tror jeg kanskje skal sperre kommentar feltet på bloggen slik at jeg kan spare meg for kommentarer som kan skade meg. For virkelig ord kan skade selv om personen sier at de ikke tar seg nær til det.

2

Ja det var tankevekkende, du! Det er så dumt med sarkasme og stygge ord. De skulle vi helst vært foruten. Du må ha en hyggelig kveld og natt! Klem fra gamle mimremor!

Veldig enig. mimremor:

Skriv en ny kommentar