Jeg har ikke vært flink

Nå de 3 siste ukene har jeg ikke vært noe flink med trening. Det har bare blitt vanskelig å starte med det. Jeg vet at dette er noe som er viktig for meg å gjøre. Ikke får å få bra kropp eller få store muskler noe jeg også har lyst til. Men det er ikke det som er hoved grunnen.

Jeg sliter av og til med vond rygg. Det er fordi jeg har for lite muskler der pga min sitiasjon med spiseforstyrrelser i mange år.  Skal jeg ha en bra rygg når jeg er 40+ så er det viktig trene den opp slik at jeg kan få det bedre. Jeg merker ogaå at jeg føler meg bedre  psykisk etter at jeg har trent.

Men jeg må bare begynne for det er start fasen som jeg sliter med. Er jeg i gang så er jeg i gang

7

Ja den dørstokk-mila for å komme i gang, kan være veldig tung..Fornuftig av deg, at du vil bygge opp ryggen din, med tanke på kommende år..ønsker deg lykke til med både det, og at du kommer i gang med treninga for resten av kroppen også =)

Ja dkal nok finne måter å trene hele kroppen på Helene:

Det går bedre når været er fint, ikke sant? Det synes jeg, hvertfall. Lykke lykke til med trening! Prøv litt og litt....Så går det plutselig av seg sjøl! Og ta litt å knaske på innimellom da! Gpd middag til deg!

Tusen takk mimremor:

Jeg synes du er litt streng med deg selv når du sier at du ikke har vært flink i det siste. Kan du ikke heller tenke at det har vært vanskelig å starte opp igjen, men at du skal prøve å få det til. Sett deg ett mål om å dra dit en dag, ta en flaske med noe å drikke (nå vet jeg ikke hva du bruker å drikke så det er litt vanskelig for meg å foreslå hva du skal ta, men ta noe du liker) Ta med deg ett par biter med frukt, sitt der en stund og ta innover deg miljøet i treningssalen å se om du finner igjen lysten til å begynne å trene.

Når du har slitt med spiseforstyrrelser så regner jeg med at det ligger en god del følelser bak akkurat det, prøv å ikke ta disse med følelsene inn i det at du har ramlet ut av treningsopplegget ditt.

Ønsker deg masse lykke til. Jeg skal lese meg opp på bloggen din som jeg ramlet borti pga en kommentar du hadde på en annen blogg.

PS: Jeg synes tatoveringen din er kjempe flott og synes du er tøff som deler hva den betyr for deg, da det finnes alt for mange som har meninger om tro og hva de tror det er. Ta med deg troen din, men inkluder deg selv i den troen, ha tro på deg selv også og husk at Jesus elsker deg for den du er. <3

Tuuuusen takk med en sååå flott kommentar. Jeg trener hjemme ifra da men uansett tusen takk for en fin kommentar Mette T.:

Tuuuusen takk med en sååå flott kommentar. Jeg trener hjemme ifra da men uansett tusen takk for en fin kommentar Mette T.:

Skriv en ny kommentar