I dag har mat vært vanskelig

Det er heldigvis ikke ofte dette her skjer og tror serriøst jeg ikke husker sist gang dette her skjedde, og med det sies det vell hvor langt jeg egentlig har kommet meg og hvor stolt jeg er oven for meg selv. Viktig og skryte litt av seg selv. 

Når det er sagt og som dere ser på overskriften har mat vært vanskelig for meg i dag særlig lunsjen der jeg nesten fikk pannikk anfall flere ganger, Men jeg spiste nesten opp alt, så syns det har gått bra på tross av alle følelsene som kom opp.

Jeg har mine ledetråder til at årsaken ble sånn det ble. Jeg har ikke vært så flink til å ta abselutt alle måltidene som jeg har ønsket og har da følt en lettelse på grunn av det, og lunsjen har noen ganger blitt erstattet med noe annet en brødmat som yoghurt og havre som jeg bruker til mellommåltidene mine. I dag skulle jeg skjerpe meg og ta det som jeg pleier og jeg  fikk nok pannikk på  grunn av det. For nå var jeg ikke vangt med det jeg pleide å gjøre.

Når det er sagt så ser jeg på meg selv som en frisk person. Det at jeg vil komme meg  tilbake fra en liten periode der jeg har vært litt slapp, og velger å ignorere følelsene jeg føler der og da beviser hvor langt jeg har kommet ifra der jeg var syk, selv om fristelsen til og ikke ha lyst til å spise er der av og til 

Heldigvis når middagen kom, var alt normalt igjen. Så tror nok det skal gå bra.

0

Skriv en ny kommentar