Jeg ønsket å operere nesen min

Når jeg var rundt 15 til 20 år. Kanskje litt lenger hadde jeg store komplekser ang nesen min. Nå hadde jeg en tonn av med komplekser rett og slett fordi jeg var syk. Psykisk syk, og ikke minst hadde spiseforstyrrelser, og det hjalp ikke stort at jeg syns at nesen min var det styggeste ved meg. Jeg husker at jeg tenkte ofte at,- Å om jeg bare hadde hatt mindre nese, da hadde jeg vært mer lykkelig enn jeg er nå. jeg ble jo mobbet av og til ang nesen min også som ikke gjorde det letterere for meg.

Hadde jeg lest om operasjoner på nettet/blogger på den tiden tror jeg hadde hatt det værre. Jeg hadde vært sjalu på de bloggerne/personene som hadde økonomi til det, og er til dags dato glad for at jeg ikke leste så mye av det på den tiden. Selv om det var få stykker da og som snakket om operasjoner.

Nå som jeg er 25, blitt psykisk sterkere og ikke minst har et mer voksent syn på livet, ønsker jeg ikke å operere nesen min lengre rett og slett fordi jeg har akseptert åssen den er. Jeg tror virkelig det er av psykiske grunner man ender seg  med å operere seg, og jeg mener sterkt at man burde ha hatt noen samtaler først før man går under kniven.

Men når det er sagt så er det vi som bestemmer hva vi skal lese på blogger, og er man kanskje ikke så psykisk sterk så er det kanskje lurt å styre seg unna de bloggerne. For jeg mener også at folk må få gjøre som de vil og skrive om det hvis de vil uten å bli hengt ut på bloggen.

Men som tiligere nevnt med operasjon når du har blitt sterkere psykisk. Det er en veldig komplisert valg du tar, og du må spørre deg selv om det er vært det i det lange løp.

Hva er din mening om dette ?

6

Vil først og fremst si at du har et veldig fint ansikt! Synes ikke du trenger å fikse noe på det.

Videre synes jeg at hvor normalisert plastisk kirurgi og kosmetiske inngrep begynner å bli. Jeg faller for det selv også, er avhengig av restylane for eksempel. Men det skremmer meg allikevel, at det liksom har blitt normalt å bruke 6-9000 i året på restylane. Eller falske vipper for eksempel, som har blitt kjempe normalt og koster utrolig mye å opprettholde. Botox og fillers blir også mer og mer normalt, og anbefales til yngre og yngre jenter. Jeg faller for alt dette selv, men synes det fortsatt er trist.

Når det er sagt tok jeg en plastisk operasjon da jeg var 23 og det er kanskje ett av de beste valgene jeg har tatt.

Veldig glad på dine vegne at du er fornøyd men jeg er nå mer komfortabel med åssen nesa mi ser ut og har ikke lenger et ønske å operere den lenger for jeg har det bedre spykisk og har akseptert og blitt fornøyd med meg selv

Abselutt enig at det er alt for normalisert i dag enn det var før og det skremmer meg virkelig

Men tisen takk for komplimangetd. Lizzy:

Så bra at du ikke lenger ønsker å operere nesen din. Du er et veldig fint og mannlig ansikt. Synes nesen din har super størrelse siden du er mann. Fasongen er også fin.

Håper du har en fin dag videre <3

Så utrooolig snilt sagt. Tusen takk Marie:

Du er fin som du er, fineste gaven vi kan få i livet er og klare og akseptere den vi er. :-)

Abselutt jeg er glad for den heg er nå og er super fornøyd med meg selv Sandra:

Skriv en ny kommentar