Storytime skrekkhistorien som fikk meg til å gråte

Jeg må fortelle  dere noe som er litt morsomt for meg å tenke på i dag. Og jdg syns jwg har en unnskyldning da. Vae tross alt 8-9 år gammel.

Jeg bodde jo i Olso på den tiden eller rettere sagt ved Furuset. Jeg skulle på en klasse tur med en liten skole jeg gikk på i ca 1 år. Der var vi på en hytte og hadde det utrooolig koselig. Jeg og noen venner på den tiden var på rommet der jeg og ei jeg var nær venn med skulle sove og plutselig skulle de fortelle meg en spøkelse historie.

Den historien innblandet en dame som ble brutalt myrdet der jeg skulle sove og spøkelse skikkelsen hennes levde forsatt. Hun likte ikke at folk sov på sengen der hun ble myrdet og kom på natten og drepte alle som sov i den sengen. Det hjalp heller ikke at det var  full måne, for nener de brukte det også som noe ekstra skummelt i historien

Jeg ble jo så klart redd og gikk ut derifra for å få slippe å høre noe mer for allerede der begynte jeg nesten å gråte. Med en gang de voksene så meg sa de. Nå skal du legge deg Kim Danial at jeg bare sa neeeei jeg vil ikke sove  mens jeg begynte og hyl grine fordi jeg var så redd på grunn av skrekk historien som nettopp hadde blitt fortalt meg.

Heldigvis med litt trøst og overbevising av de voksene at den historien ikke var sant, fikk jeg sove trygt og det kom ikke en dame å drepte meg haha

Har dere blitt skremt av en spøkelsehistorie før ?

Her er et bilde fra den tiden

0

Skriv en ny kommentar