hits

Storytime jeg sa fuck you til en livvakt

Dette er egentlig en morsom historie. Her vil jeg si det kommer masse godbiter og noe som jeg syns er morsomt å fortelle til folk. Så hvorfor ikke her på bloggen.

Mamma, våres venninne Solveig, min søster Maria og jeg skulle til Sverige. Der skulle vi møte backstreet boys gutta. Jeg husker at på den tiden var jeg ikke god i engelsk og jeg ville skrive en  fan brev til Nick Carter. Så jeg sa hva jeg ville skrive mens Solveig skrev det.

Da det var litt  ut over kvelden hadde backstreet boys en meetings med fan i Stockholm. Om jeg ikke husker feil skulle dem lage en CD eller en plate signering i Sverige. Maria søster fikk et skyss på skinne av en av backstreet boys gutta og mamma ble ganske så misunnelig hehe.

Så var det Nick Carter. Alle ropte på han, men han var opptatt med noe så kommer jeg og roper feil navn og roper Aron Carter broren til Nick Carter, da kommer han ut og vinket til meg. Tror dere det var unge jenter som så stygt på meg da ? På den tiden var jeg også veldig tynn så jeg klarte å komme meg mellom gjerdet og skulle løpe etter Nick Carter, men jeg ble stoppet

Og nå kommer brevet at jeg skulle gi. For det kom en liv vakt som skjekket om alt var bra til , jeg gir brevet til liv vakten og jeg skulle si thank you til liv vakten, men jeg sa feil og sa på den fineste måten jeg kunne og sa fuck you. Liv vakten så litt stygt på meg, men mamma sa no no he mean thank you. Jeg var 7 år så jeg slapp billig unna med det at jeg løp mellom gjerdet, og at jeg sa fuck you til liv vakten. Haha.

Når det gjelder brevet. Mener jeg at jeg så at Nick Carter fikk det Brevet. Hva jeg skrev husker jeg ikke for dette skjedde jo for 18 år siden. 

Slik så jeg ut som 7 åring.

3 kommentarer

Janne Breland

05.10.2017 kl.00:54

Haha. Fantastisk!! Vakten lo nok godt av det etterpå;-)

Danian. Gutteblogger

05.10.2017 kl.16:48

Det gjorde han nok hehe Janne Breland:

Sandra

06.10.2017 kl.19:00

Hehe, morsomt :-D

Skriv en ny kommentar

Danian. Gutteblogger

Danian. Gutteblogger

26, Gjøvik

Hei jeg er en gutt på 25 som har blogget siden 2010 og elsker det. Jeg driver i fritiden litt med sang og har min egen YouTube kanal med litt sangvideoer og litt andre ting Har vunnet kampen mot spiseforstyrrelser Håper du liker bloggen og vil lese den.

Blogglisten toppliste for bloggere - ToppBlogg

Kategorier

Arkiv