hits

Dette er jobben min.

Ja hva er egentlig jobben min ? Sannheten er jo at jeg ikke har noe jobb i allerfall en jobb der jeg tjener penger på. Men jeg har bloggingen, og det er noe jeg virkellg elsker å jobbe med uavhengig om jeg  noen gang kommer til å få lønn via å blogge.

Å blogge er et valg. Du har gode perrioder og du har dårlige perrioder. Men bloggingen er noe jeg aldri har sluttet med. Jeg har perrioder der jeg har blogget lite, men har alltid vist at jeg kommer tilbake som jeg gjorde nå i august. Jeg vet ikke når neste gang det blir til at jeg får en dårlig blogg perriode, men om den kommer vet jeg at jeg kommer tilbake uansett.

Med bloggingen har jeg valgt om hva jeg vil blogge om. Jeg har valgt å hjelpe andre med mine livs erfaringer, og rett og slett bli flinkere med rertskrivingen, noe jeg føler jeg har blitt flinkere på. I sommer 2015 skrev jeg verdagen min som psykisk syk med anoreksia noe som var det tyngste jeg har vært med på. Jeg har også blogget om andre livserfaringer. Jeg håper dere vil følge med videre uansett om jeg har gode eller dårlige perrioder

Til slutt vil jeg bare takke for at DU leser bloggen min. Det setter jeg utrooooolig stor pris på.

Vi blogges mine venner.

6 kommentarer

frodith

05.10.2017 kl.20:18

Det er ikke så mange gutt/mannebloggere, men det er flott med de vi har her inne. Jeg har en liten gjeng i blogg-blokken min :-)

Danian. Gutteblogger

05.10.2017 kl.22:41

Jo takk for det, men må ærlig si at jeg ikke helt kjørte kommentaren din Hehe frodith:

frodith

06.10.2017 kl.12:19

Jeg mener at det er flott at det er mange gutter og menn som blogger også. Før var det mest jenter /damer og det er vel fremdeles flest av dem, men jeg synes det er gøy at det blir flere menn. Jeg kaller det samholdet vi har inne på bloggen for en blokk :-) Som om vi gikk på besøk på "ekte" He-he, har mine rare tanker. Jeg har hvertfall 5-6 blogg - venner (altså i min "blokk" :-D) som er menn, og det er koselig. Altså, stå på med bloggingen :-) Skjønte du hva jeg mente nå? :-)

Danian. Gutteblogger

06.10.2017 kl.12:25

Ja hehe frodith:

Sandra

06.10.2017 kl.18:53

Synes bloggen din er veldig fin, ærlig og ikke som andre blogger. Fått en fast leser her :-)

Danian. Gutteblogger

06.10.2017 kl.18:56

Tusen takk. Det er hyggelig å høre kjære deg Sandra:

Skriv en ny kommentar

Danian. Gutteblogger

Danian. Gutteblogger

26, Gjøvik

Hei jeg er en gutt på 25 som har blogget siden 2010 og elsker det. Jeg driver i fritiden litt med sang og har min egen YouTube kanal med litt sangvideoer og litt andre ting Har vunnet kampen mot spiseforstyrrelser Håper du liker bloggen og vil lese den.

Blogglisten toppliste for bloggere - ToppBlogg

Kategorier

Arkiv