Jeg får 5800 kr i måneden å leve for

Det og ikke ha så mye penger har jeg vært vangt til lenge. Men samtidig har det vært tøft for jeg føler jeg bare ble sendt til nav rett etter jeg var ferdig på vidregående. Som om jeg ikke var god nok,

Jeg var i praksis i barnehage for jeg fikk i den tro at de på nav  kunne  hjelpe og få fagbrev via de. Det endte ikke helt som det skulle for fikk kunn 9 måneder praksis. Jeg har fått andre plasser via nav etter den tid,  men etter det har jeg kun gått på livsopphold som er litt over 5800 kr i måneden. Jeg er enslig og bor alene med husleie og størm

Heldigvis betaler nav hus og strømleie for hvis de ikke hadde gjort det hadde jeg ikke kunne klart meg. Det jeg betaler utenom mat er telefon regningen min. Jeg må alltid være forsiktig og må sjekke kontoen min hver dag for å regne ut hvor mye penger jeg kan bruke slik at jeg ikke bruker de opp for fort. Slik har jeg alltid hatt det  siden jeg flyttet ut hjemme ifra, og med det har det påført meg angst for penge bruk. Noe jeg jobber med for å bli kvitt.

Jeg føler at jeg ikke strekker til og det et utrooolig vanskelig i jobb verden. Trust must me jeg har prøvd hardt. Så har nå søkt ufør der jeg har blandene følelser for. Noe som jeg skal skrive om i en senere anledning..

Uansett til slutt vil jeg si at penger er ikke lykke. For uansett har jeg mat på bordet. Jeg får gått ut av og til når jeg vet jeg kan, og man trenger ikke penger får å møte venner og famile. Jeg har bursdag og jeg feirer jul der jeg kan med god samvittighet kjøpe de tingene jeg ønsker meg eller klær hvis jeg trenger, og ønsker å kjøpe det.

Jeg lever et godt liv. Jeg har nå i over 1 år klart å holde vekta på tross av spiseforstyrrelser i 15 år av mitt liv. Penger er ikke lykke. Det er livet som er lykke.

36

Du er flink som klarer deg. Men du har 5800 kr pr. mnd. alene og det kan du leve med :) Det er bare tull og si at penger ikke er lykke, for uten penger så er man tapt. Mange har psykiske problemer på grunn av nettopp penger og det at det ikke strekker til. Man er også mer deppa om man er blakk, enn når man har penger. Livet er lykken, men man kan ikke leve uten penger!

ha man må ha et viss sum får å klare seg. meb utenom og ha penger til å klare seg, så er ikke penger lykke. Det var poenget med innlegget :)

Det er lite, men godt du klarer å holde styr på det. Men kan du få bostøtte eller faller det ut siden nav dekker husleia di?

https://www.husbanken.no/bostotte/hvem-kan-fa-bostotte/

får å si det sånn det er sammen med bostøtta. jeg får 3700 ca av nav og bostøtta får jeg ca 2200

Du har krav på bostøtte også :)

detcer med i det ca 5800 kr jeg får i måneden

Trodde minstegrensa fra nav var ca 5500 utenom bostøtte, så bummer, men får håpe du får deg jobb med tiden. Man må ikke miste håpet selv om det tar tid. Er arbeidsledig selv og selv med min erfaring så er det jaggu vanskelig! Nå er jeg i fødselspermisjon da, så har fått et lite avbrekk i søkingen, men kjenner jeg grugleder meg til å starte igjen...

uansett, lykke til!

Minste kravet er 5800 ca og det får jeg når jeg går de 3700 kr av nav og 2200 i bostøtte ill jill:

Får håpe det blir bedre :) Ikke gi opp!

Nathalie: i never give up. I am a happy man

Er selv utføre pga extrem vold og misbruk i barndommen som førte til ptsd. Og få utføre er ingen skam, jeg kan leve normalt men ikke jobbe. Har troen på deg. :-)

Tusen takk og det er trist at du har opplevd det du har opplevd Sandra:

Mulig jeg misforstår, men hvis NAV betaler husleie og strøm, og du sitter igjen med 5.800 kr, og du kun har telefonregning som eneste regning på det beløpet, så har du det bedre enn mange andre :) Det er ikke alle som har råd til å shoppe hver måned, men må spare til det man trenger :) Sånn er det bare :) Men håper likevel du finner en løsning du er fornøyd og komfortable med. Det er ingen skam å være ufør, men jeg forstår deg likevel. Jeg er i en situasjon der jeg kanskje må vurdere å bli en viss prosent ufør. Håper jeg slipper, for jeg vil jobbe, men man må bare lytte til kroppen og ta hensyn til helsen :)

Og nei, penger gjør en ikke lykkelig i livet- men det gjør helt klart ting enklere når man slipper å bekymre seg for å få ting til å gå rundt :)

Ja jeg føler det egentlig er ganske greit samtidig at jeg ikke strekkker til der jeg vil pga penger.

Er veldig klar over at folk lever i stemmere budsjett enn meg og det unner jeg ingen.

Og jeg må spare foe å få til å kjøpe det jeg vil

Det jeg mente og som var på slutten av innlegget at jeg har et fint liv og det er ikke pengene som gjør meg lykkelig.
Det er av det jeg gjør av det som gjør meg lykkelig

Men ja jeg har det ganske greit Elevele:

Misforstår jeg, eller har du 5800 kr, minus mobilregning, å leve for hver måned? Hvis dette er riktig, har du mer enn nok å leve for som enslig person! Vettuhva... Jeg forstår godt at du ikke har blitt rekt den lengste armen gjennom livet ditt, men her har du ikke noe å klage på! 5800 kr å leve for, er MYE for en enslig gutt i midten av 20-årene!

Hvis du leste de 2 siste settningene så sier jeg på yross av det så har jeg det bra.jeg har mat på bordet og er fornøyd. Bare litt trist at bare med en gang jeg ble ferdig på vidregående at jeg kom rett på nav Anonym:

Skulle ønske jeg var så heldig som deg. Jeg jobber i 70% stilling og sitter med 3800,- i mnd.

Kristofer: håper det skal gå bedre ettervett for deg.

all creed til deg som klarer deg på det! du er flink som tenker konsekvenser av penge bruk, mange gjør ikke det !

lykke til videre!

Sjekk gjerne innom min blogg også :)

Tusen takk for det kjære deg mygaylife:

Jeg er i full jobb .. jeg har ikke 5800 kr å leve for etter å ha betalt husleie og strøm.... du har ingenting å klage over , det du har utbetalt er mer enn 1000 kr i uka.. ,;-)

Les siste innlegg. Jeg syns du er heldigere en meg for du har jo en jobb der du kan være til nytte. Du skaø du være stoly over. Men les siste ibnlegget mitt der jeg fordyper mer hva jeg mente med innlegget:) Marius:

Hei Daniel.

Jeg selv har vært nav'er siden etter vidregående. Har hatt utallig mange praksisplasser i flere forskjellige kategorier. Fått null hjelp av nav til å finne veien videre. Nav betaler ikke husleie og strøm til meg, men får litt bostøtte fra Husbanken. Skal nå snart utredes etter snart 10 år med kamp om å få denne utredelsen. Og blir kanskje ung ufør etter dette. Har funnet ut hva jeg vil utdanne og jobbe med, men Nav nekter meg. Så hva som skjer videre er umulig å vite enda.

Jeg håper alt vil gå bedre og at du får det du via utdanningen din vet ikke om du er troende mwn jeg skal be for deg Ragnhild:

Det er iallefall mer enn det jeg får fra Lånekassen! Jeg bor for meg selv, har 3800 i mnd der 3600 går til husleie/strøm.

Jeg vet tat studenter er et strammere budsjett, men det er for en litek perriode ikke sant for du skal jo utbi jobb etter det ?

Jeg prøver ikke å virke utakknemlig. Jeg skriver jo at jeg har det bra og jeg føler jeg har et flott liv pga pengene eg har.

Ønsker deg lykke til på studie og at du du får deg en flott jobb når du er ferdig som student :) Student:

5800,- i mnd på ett menneske i livsopphold er jaggu ikke verst! Så at du har det bra, er det ingenting og si på. Lever som en konge da ift veldig mange andre...

Syns jeg lever helt greit. Jeg er jo en
Gutt som vil hjelpe andre og bli fadder eller gennerelt hjelpe folk. Dessverre mye av å hjelpe folk i nød særlug i fattigere land er vanskelig

Mdn har pp en måte skrivet en del to ang dette temaet her. Så hat lyst tul at du skal lese den og :) dandeliongina:

Jeg har vært innom det innlegget også(smilefjes). Var det jeg så først, så ville innom dette for å se hva folk ble så provoserte av. Ha en flott søndag!

Hehe skjønner. Helt ærlig trodde jeg skulle få mer hat. Kanskje det lille avsnittet på slutten der avgjorde det litt hehe dandeliongina:

Så godt å se at du er ærlig :) Ikke mange som tørr å si de går på Nav akkurat... Gjør det selv, prøvd det meste men ingenting som passer helsa mi annet enn en jobb en gang iblant derfor ønsker jeg å bli tja skuespiller eller ja tjene på bloggen, nor som kan gjøre at jeg ikke sliter ut ryggen helt og kroppen og fortsatt kan stå i mamma rollen. Det er det eneste jeg kan bruke energi på da vel å merke føler jeg da. Jeg har Nav forvalter jeg da hu tar det jeg får inn i mnd og betaler regningene for meg osv. For å lette den byrden også. Da får jeg 3700 hver 14 dag da så det blir jo ja det går iallefall. Jeg er enslig med to barn daså. Det går akkurat :)

Du er en herlig person. Husk det. Jeg ønsker deg lykke til og
Er rettferdig og lykkelig liv lifeasyouthinkyouknowit:

Tusen takk :) det samme til deg :D

Hardworkingguy

Her jobber jeg 180 timer i måneden.. Sitter igjen med 4500kr når alt er betalt. Sånn er Norge ;)

Skal vi bytte har lyst på rn jobb uansett pm jeg får mindre å rutte på i måneden Hardworkingguy:

Skriv en ny kommentar