Herlig dag i Lillehammer.

I går var jeg og en kompis Lasse i Lillehammer. Det er litt godt å komme seg litt unna hjemme fronten av og til og særlig når man skal til et sted å høre en preken om gud. Er selvfølgelig kristen og stolt av det.

Men først var jeg og Lasse  på Peppez pizza  og delte en pizza der. Kom på grei pris det. Så var det og utforske Lillehammer der det ble en liten dilemma. Butikkene var stengte. Så da kontaktet jeg en som skulle kjøre oss til Livet Senter der prekingen skulle starte. Og må si det var mye å gjenkjenne seg i.

For det handlet om at vi er flinke med frykten av å gå glipp av noe og at vi er flinke til å sammligne oss med andre og at vi er utstyrt med våres talenter og vi er unike personer. Men vi lengter etter tilhørighet og sammenligning. Jeg kan godt forklare det mer i et annet innlegg, men at jeg skjente meg igjen med det å sammenligne og lengte etter noe jeg ikke har istede for å se de talentene jeg har fått. Det må jeg si traff meg. 

Etter det var det på veg hjem og det var utrolig flott hjem reise med allsang i bilen og mye go latter. Alt i alt en herlig og go dag med masse flotte mennesker.

6

Så koselig :-)

Det var det Sandra:

Så koselig :)

Det var det Charlotte:

Hørtes hyggelig ut (smilefjes). Men ikke glem at når man skal skrive (og si for den saks skyld), skriver man ikke «skjente seg igjen». Skjente og kjente, er to forskjellige ord, med to forskjellige betydninger. Ellers er jeg også kristen, så det hørtes interessant ut! Ha ei fin natt!

Jeg har dysleksi, men lurte på om det var kjente når jeg skrev skjente, men takk. Skal prøve å huske på det. Men for all del jeg hadde mye mer skrive feil før her på bloggen Gina:

Skriv en ny kommentar