Er wish trygt

Jeg lurer virkelig på åssen det er å kjøpe klær på wish. Det har jo blitt så populært, og det må jo være for en grunn,). Men jeg har alltid vært skeptisk til nett shopping.

Det jo så flotte klær der til en utroooolig billig penge. Og jeg må ærlig si at det ser litt for billig ut til at de klærne skal være så fine når de kommer til deg hvis dere skjønner hehe

Så jeg spørr dere som har kjøpt klær på wish. Er de i en grei kvalitet eller er de dårlig og er de så fine ut i virkligheten som på bilde.

Går det også ann å retunere hvis klærne ikke passer eller er for store. Håper jeg kan få en svar for det er virkelig masse klær der som jeg føler er meg, og at jeg også kan utvikle en ny og kul stil som jeg ønsker

Her er noen få av mine favoritter.

12

Mye fine klær😀har ikke bestilt på wish

Jo takk :) julietalivstil:

Wenche Kvernevik

Hei.

Jeg har handlet på Wish en gang og aldri mere! Bestilte klær til bursdagen til Alette i 13-årsgave for 2 år siden. Fikk en vare jeg IKKE hadde bestilt, skoene jeg bestilte var i feil str og fortsatt savner vi klær som er betalt for. Fant ikke noe tlfnr å ringe engang for å klage på dette her! Fikk også utgift da jeg måtte returnere varen jeg IKKE hadde bestilt! Var kun en adresse å sende til og ikke noe tlf kr å ringe. ALDRI MERE WISH!!

Det hørtes ikke bra it, men var det dmikke da det var nytt? Wenche Kvernevik:

Jeg har ikke bestilt noen klær fra Wish. Men jeg har bestilt kosmetikk osv, og jeg får varene mine men det tar en goood stund før de kommer. Ellers er jeg veldig fornøyd.

Skjønner, takk for hkelp:) Amanda Kjellevold:

Anbefaler og se på produkt rangeringa der☺️ Kan man se om andre har vært fornøyd med produktet, mange legger også ut bilde av produktet de har fått. Jeg har vært veldig fornøyd de gangene jeg har bestilt på grunn av at jeg har sjekket produkt rangeringa☺️

Det var en flott tips. Tisen takk Marie:

Mye fine klær, Greit å se hva andre skriv om det produkt du tenkt å bestille. kan være godt gå opp i størrelse osv :)

Så hvis jeg til vanlig bruker str s så tar jeg str n Charlotte:

Jeg har bestilt MASSE fra Wish.

Klær kan være litt vanskelige i størrelsen, så les alltid nøye størrelsesdiagrammet. Og som Marie skriver, se på rangering og kommentarer hvis det finnes.

To ganger (av flere hundre bestillinger) har en vare vært ødelagt ved levering. Da har jeg sendt inn beskjed og det har blitt ordna samme dag.

Jeg er storfornøyd med Wish :-) Bestiller heller herfra enn mange andre sider på nettet.

Tusen tskk gor flott tips Elin:

Skriv en ny kommentar