1 like ifra himmmlen er bedre en 1 mill likes ifra folket

Ok folkens nå kommer det en kristen innlegg. Jeg gjør det for det var en preken som traff meg. Jeg har virkelig bare prøvd å gå etter hva dere vil lese samtidig å formidle det jeg vil, samtidig som jeg har holdt mye inni meg. Jeg er kristen og det er et stort del av mitt liv så hvorfor ikke dele det livet med dere, selv om noen av dere ikke er enige. Kankje jeg får til noe. Kanskje jeg klarer å endre tanke gangen din. Eller kanskje du blir så provosert og ikke vil lese bloggen min mer. Vell det er ditt eget valg akkurat som det er fritt valg og være troende :)

Må først si at dette er ifra inspirasjon fra en preker som jeg hørte i Lillehammer. Husker ikke etternavnet, men han heter Tommas/Thomas hehe

Vi vil passe inn, vi vil bli akseptert og likt og mange av oss er redde for å skille oss ut rett og slett for man vil jo ikke bli sett ned på eller mobbet. Men er ikke det å  være forskjellig ifra alle andre som er så vakkert ved akkurat deg, uavheging hva du tror eller står for ? Men alikevel er vi med mengden for vi er for redde til å skille oss ut.

Vi er jo opptatt ta likes. På facebook og instagram. Man ser de fine bilde en gutt/jente legger ut og får 50,000 likes mens du får bare ja 20, 30 men det er så mye bedre og få 1 like fra himmelen en 1 million likes i fra folket.

Har man en trendi kles stil som man  skal etterligne, eller kommer du i en vennegjeng der de fleste røyker har du vell kanskje ikke så lyst på være den eneste som ikke røyker. Eller når du ser nesten en hel fotball arena bue og  håye er det veldig fristende å henge seg på selv om du tenker etterpå hvorfor gjorde jeg det? Eller du syns en kan synge så mye bedre enn deg Eller når du som kristen ser en kristen som kan så mye mer enn deg og har har bedre tale evne en deg. Det er så mye mer jeg kan ta med så tror vi stopper der.

Mange av oss er flinke til å glemme hva vi kan og se hva andre kan Hvis litt nåde til deg selv og aksepter akkurat den du er. Ikke missun andre heller vær glad for dems vegne i dems talenter og utstråling,  og se hva du har av talenter. For du er unlk og gud vet hvor mange hårstrå du har på hode.

Jeg selv har vært den som har sammenlignet meg selv med andre. Å nei den personen har den fine muskuløse kroppen. Slik vil jeg og ha. Den personen er så mye flinkere en meg til å synge, kunne ønske jeg hadde så stålkontroll på stemmen min som han/hun har. Wow den gutten der har pent ansikt, kunne ønske jeg var like kjekk. Han blir virkelig likt ta alle, kunne ønske alle likte meg og. Ser dere mønsteret her ?

Man glemmer jo hva man har fått av gave av gud. Og de talentene han har gitt deg. Du vet vell at det finnes bare en som deg. Det er ingen som har de samme håndtrykkene enn det du har. Ikke en gang enn eggende tvillinger har samme håndtrykkene på sine hender for du er du og det finnes kun en versjon av deg.

Jeg tror at gud virker i alle oss uavhengig om du er troende eller ei. Det er en liten stemme i hode ditt som sier du et god nok for meg hvis du bare er villig til å høre etter.

5

Det var vakre ord! Ja vi er så utrolig mye verdt! Det vet Gud, men vi sammenligner oss med andre hele tiden. Det å være ung er ofte svært sårbart, men så får vi "tykkere hud" etterhvert. Men vi må ikke bli ufølsomme, men prøve å være i kjærligheten og respektere hvert menneske og oss sjøl.Du er god nok som du er! Klem fra meg!

Så enig i det du sier her min venn. Det er viktig og respektere folk uansett stadier man er i livet. Og jeg har virkelig vært en av de som har vært utrolig sårbar. Det er derfor jeg tar dette innlegget :) mimremor:

Flott at du skriver om troen din :)

Det synes jeg er veldig kjekt å lese om!

Så bra det vil bli mer. I hvert fall i november ingrid:

Kjempebra Danial! Solt av deg :-)

Skriv en ny kommentar