hits

Har skaffet meg medlemskap i treningssenter

Hva har skjedd siden sist?

Ja nå har jeg ikke blogget på 2 måneder det er nok bare å inse at jeg er ikke den bloggeren jeg en gang var og det er helt greit.

Men hva har skjedd i det siste. Det har skjedd mye og det har jeg tenkt til å dele opp i flere innlegger, men jeg kan begynne med å fortelle dere at jeg har begynt å trene på trenings senter noe jeg må si jeg trives godt med.  Jeg startet i oktober med å finne ut hvilken treningssenter jeg ville bli medlem i og det ble til slutt kondis 24 her på Gjøvik

Siden jeg begynte har jeg merket at styrken har blitt bedre og ser en anelse forandring på kroppen som jeg liker. Jeg er på nesten 69 kilo som er det meste jeg noensinne har veid og jeg elsker det.

Det har vært dårlige dager også og hadde en pause med treningen i forrige uke, men jeg savnet det og begynnte igjen i går. Men det ser ut til at jeg må ta litt mer pauser for i natt ble jeg syk med ongangsyke og skjønner hvorfor det heter det, for det føles som om du har fått deg en omgang juling

Så jeg har det bra bortsett for litt søvnproblemer som jeg har hatt i et par uker nå  og omgangsyke i natt hehe

2 kommentarer

Silje Veronica

16.01.2018 kl.20:27

God bedring. Og husk å drikke masse vann og/eller cola. Og mariekjeks og/eller salt kjeks kan hjelpe. Hilsen barndomsvenn.

Anette

24.01.2018 kl.00:12

Så flink du er💪🏼😊 stå på!!!

Skriv en ny kommentar

Danian. Gutteblogger

Danian. Gutteblogger

26, Gjøvik

Hei jeg er en gutt på 25 som har blogget siden 2010 og elsker det. Jeg driver i fritiden litt med sang og har min egen YouTube kanal med litt sangvideoer og litt andre ting Har vunnet kampen mot spiseforstyrrelser Håper du liker bloggen og vil lese den.

Blogglisten toppliste for bloggere - ToppBlogg

Kategorier

Arkiv