hits

En liten sneak peek

Hei folkens nå driver jeg å ordner hjemmet mitt. selger og gir bort ting jeg ikke vil ha lenger og kjøper inn nytt eller nytt for meg da. Som foreksempel jeg hadde en skrivebord i 2 år som jeg ikke brukte en gang. Brukte det bare til å ta ting på eller pynt så er er byttet med noe annet som jeg skal vise dere når ting blir ferdig.

Det er faktisk litt morsomt og det har gjort til at jeg har masse inspirasjon til åssen jeg vil ha det og gleder meg til det blir ferdig sånn ar jeg kan vise dere alt som har blitt gjort.

Nå til litt mindre gode nyheter jeg har forsatt smerter i brystet etter omgang syke og det har gått til at magen er vondt og. Jeg har snakket med apoteket og vi ble enig om at i steden for at jeg skulle kjøpe noe for det og det kankje ikke funker at jeg kontakter legen i morgen. Så vi for se da.

2 kommentarer

Tonje

22.01.2018 kl.22:16

God bedring :)

Sandra

23.01.2018 kl.11:51

Fint da, forsatt god bedring! :-)

Skriv en ny kommentar

Danian. Gutteblogger

Danian. Gutteblogger

26, Gjøvik

Hei jeg er en gutt på 25 som har blogget siden 2010 og elsker det. Jeg driver i fritiden litt med sang og har min egen YouTube kanal med litt sangvideoer og litt andre ting Har vunnet kampen mot spiseforstyrrelser Håper du liker bloggen og vil lese den.

Blogglisten toppliste for bloggere - ToppBlogg

Kategorier

Arkiv