Hva med å shippe dem ?

Jeg er for at ulver skal leve i norske omgivelser og jeg snakket med ei som jeg syntes hadde flotte ideer. For vi må jo klare å gjøre noe for begge parter.

For de som bor i Oslo er det greit for der kommer det ikke ulver. Men hva med de som bor på landet og er redd for å ta ungene sine ut? Redd for å ta hundene sine ut fordi ulven ser de som sitt bytte. Så hva med å shippe de få ulvene vi faktisk har igjen slik at vi til en hver tid vet hvor ulvene er og hvis de beveger seg i et sted der de ikke skal så vet vi det og kan få tatt ulven der den kan være.

Ulven har like rett til å være her som  alle andre dyr. Så hvorfor ikke finne ting som kan funke for ulver er vandre dyr de kan gå laangt utifra reviret sitt. Så hvorfor ikke shippe dem.

Vi mennesker må finne på ting som funker vi kan ikke bare utdrydde noen dyr som vi selv vil, for det er en grunn for at de er her.  Ta for eksempel biene. Vi trenger de til å overleve

Så kanskje få vi skal få denne ideen videre. Del gjerne dette videre

Hva mener du om saken ?

2

Jeg mener vi ikke skal gjøre noe med dem. De gjør ikke oss noe og i forhold til sauer og lignende får heller bøndene sikre sauene bedre der det er ulv

Tonje: det er nok ikke bare sauer vi skal tenke på det hae vært hendelser der en ulv har gått å spist opp en hund so. Eieren har hatt i hagen sin og i sverige var drt en ulv som spiTe en 6 åring. Ser de et bytte bryr de seg nok ikke om det kunn er sau.

Skriv en ny kommentar