Kropppress og operasjoner

Det  har jo vært mye drama om dette med påvirkning. Særlig i den debatten med Isabell og Kristin der jeg har valgt å ikke ha noe side til  rett og slett fordi jeg vet ikke alt og denne saken og det har ikke noe med meg å gjøre selv om jeg virkelig kan skjønne at dette er tungt for Isabell  og at hun føler seg mobbet, men saken har fremmed noen tanker med meg og ting jeg har lyst til å dele med dere for jeg har jo følt på presset,  særlig når jeg var på det sykeste med anoreksian min

Men så sant å sies man for ikke spiseforstyrrelser av kunn kropppress. Det ligger så mye bak det.

Da jeg var tynn følte jeg meg stygg jeg følte meg ikke attraktiv og hvem ville ha meg som er laget av skinn og bein? Tenkte jeg. Det hjalp ikke at noen kom med sjokkerende blikk og sa åå du var tynn. Jeg skrollet over instagram og var serriøst sjalu på de med de flotte kroppene til mennene som hadde så flotte kropper. Så ja jeg har virkelig kjent på presset. 

Jeg så meg selv i speilet og tenke å fy fader nesa mi er så stor å stygg og hadde jeg vært 19 igjen og hatt mer penger er jeg dessverre sikker på at fristelsen med å operere den. Den hadde vært så mye større Det hjalp heller ikke når folk kommenterte at å fy F... så stor nese du har.

Men nok om dette. For det hjelper ikke å sammenligne seg med andre for jeg tenker har du den tankegangen at du ikke er fornøyd med deg selv så er det vell ett fett om den personen du syns er pen er operert eller ei. Det fins så mange flotte mennesker som ikke er opperete som ser flotte ut. De har jobbet hardt med trening uten at det skal gå utover helsen og har kjempet seg til den kroppem de vil ha.

Men dette er kun utsiden folkens ja jeg vet det er vanskelig. Jeg har jo vært der selv. Jeg kan si at jeg ikke føler meg så kjempe kjekk. Men jeg er så fornøyd med hvem jeg er inni meg 

Jeg er forståelsefull. Jeg for folk til å le. Jeg er ikke dømmende. Masse av de egenskapene jeg føler er viktig å ha. Jeg har godtatt meg som jeg er fordi jeg er den jeg er. Ja jeg har kanskje en stor nese. So what. Den er min og ingen andre har akkurat den samme.

Ikke vær din værste fiende
Ikke vær en selv mobber med å mobbe deg selv med å si at du ikke er pen nok, god nok OSV. Du har ting ingen andre har. Det er bare opp til deg å finne ut hva det er og bruke det. For du er bra nok og jeg er bra nok

Jeg kunne skrive masse mer om dette. Både det med usikkerheten min. Jeg har forsatt usikkerhet, men jeg velger å prøve det beste jeg kan å se det beste i meg si til meg selv at jeg er bra nok. At jeg ikke trenger operasjoner for å få bedre selvtillit. Isabell sier det selv hun har lært det på den harde måten at operasjoner er ikke svaret på bedre selvtelitt og tusen takk Isabell for at du sier det.

2

Det viktigste er å akseptere seg selv. Veldig bra :) Ha en fin fin dag!

Må bare si at jeg aldri har tenkt over at du har stor nese! Det trenger du virkelig ikke å bekymre deg over :)

Det er skremmende at utseende skal ha så stor betydning for mange unge i dag...

Skriv en ny kommentar