hits

Jeg rømte til Olso

Hei i noen dager nå har jeg følt at jeg må bort. Bort i fra der jeg bor og der folk skjenner meg. Så i dag tok jeg meg en tur til Oslo for og ha me, myself and I time. Og litt fordi jeg ville prøve meg på Pokemon go i Oslo nå som jeg har blitt hekta på spillet at. Jeg tok 11:30 toget og gledet meg til å være i Oslo med  bare meg selv.

Da jeg var framme var det til starbuks og kjøpe det jeg alltid bestiller is chailatte. Det er noe jeg virkelig anbefaler å kjøpe. Og så var det ut på jakt etter pokemon haha føler meg litt barnslig nå, men det får gå 

Jeg var litt redd for at jeg ville føle meg alene og at jeg kom til å ta første tilgjengelige toget tilbake til Gjøvik, men det gjorde jeg ikke. Det var egentlig litt koselig at jeg var alene i Oslo i dag tro det eller ei 

Heldigvis føler jeg ikke sånn at jeg må vekk så ofte for tror det hadde blitt dyrt for meg, men dette er noe jeg skal gjøre igjen når jeg føler jeg må vekk.

3 kommentarer

Sandra Marie

02.05.2018 kl.19:53

deilig å bare ta seg en tur til et annet sted alene :-)

Stine Tjernsli Jensen

02.05.2018 kl.19:56

Så kjekt med en sånn tur alene :)

Laurie Deline

04.05.2018 kl.13:50

<33333

Skriv en ny kommentar

Danian. Gutteblogger

Danian. Gutteblogger

26, Gjøvik

Hei jeg er en gutt på 25 som har blogget siden 2010 og elsker det. Jeg driver i fritiden litt med sang og har min egen YouTube kanal med litt sangvideoer og litt andre ting Har vunnet kampen mot spiseforstyrrelser Håper du liker bloggen og vil lese den.

Blogglisten toppliste for bloggere - ToppBlogg

Kategorier

Arkiv