DIN USIKKERHET DU ER BRA NOK

Wow dette er inspirert av den nyeste videoen av Kristin.

Jeg må si at dette brakte litt følelser tilbake, men jeg følte jeg måtte gjøre det slik for å få fram et poeng og selv om jeg snakker om vonde ting i fra fortiden føler jeg at dette er noe som virkelig er viktig og snakke om. og noe jeg er klar til å gjøre. du er ikke alene, og det vil gå bedre. sikkert veldig klisje for deg som sitter i det nå, men tro meg som har vært der at det faktisk stemmer.

Vil bare si at nå til dags dato er jeg nye mer fornøyd med meg selv og kroppen min. Jeg har kommet opp i normal vekt og jeg er på god veg til å elske meg selv 

Se hele videoen, på slutten kommer det en viktig budskap og håper dere liker det 

Gjerne Abonner og lik videoen min. Du finne kanalen HER

6

Du er bra nok Danian :)

frkace: h is du så hele så har jeg kommet dit at jeg syns jeg er bra nok men takk du er også bra nok:)

Nei, jeg gjorde ikke det :) men hadde lyst til å understreke og si meg enig i at du er bra nok, hehe

frkace: Oki du burde. Har en budskap på slutten

Veldig fin og tankevekkende video, og flott at du har fått det så bra. :) Jeg så hele videoen.

Kom til å huske på et par brødre som fantes i nabolaget for veldig mange år siden. De var i begynnelsen av tyveårene. Jeg var helt sikker på at den ene hadde spiseforstyrrelse, for han var vanvittig undervektig, og han jogget flere ganger i døgnet. Den andre var heller noen få kilo for tung og uten tvil helt avslappet i forhold til det. Husker jeg så ham traske i tøfler hjem fra butikken med dagens VG og en twistpose. Her skulle det uten tvil koses med avislesing. :)

Begge var jo bra nok som de var, men den ene så nok ikke det i den tiden. Jeg vet de vokste opp med en alkoholiker til far og antar det kan være en årsak.

Kan Abselutt være en årsak ja Old:

Skriv en ny kommentar