Hva har denne bloggen gjort for meg i 9 år

Jeg vet jeg høres ut som jeg tar farvel med denne bloggen, jeg gjør ikke det. Jeg bare forbereder meg på at det kan hende det bare er noen få måneder igjen jeg har denne bloggen. Eller blogg på blogg.no

5 juni 2010 var jeg ny som blogger, og det var takket være en venninne som gjorde at jeg begynte å blogge på blogg.no Lite viste jeg at etter nesten 9 år senere skulle jeg forsette blogge, og forsatt elske det selv om det har vært av og på særlig de siste 5 årene.

Dette er det første bilde jeg tok på bloggen min, og må beklager at noen bilder er mindre en andre, men det var det det var den gangen. Det handlet litt om åssen design mitt var mellom årene hehe.

Jeg blogget om min erfaring om x factor som gikk i Norge i 2010 Etter min mening den beste musikk konkurransen som er hehe. Selv om jeg ikke kom videre var dette en god erfaring.

Se hva noen gjorde for meg, er det ikke søtt? Jeg hadde i gjennomsnitt 300-700 lesere på denne tiden hver dag 

Mitt første outfit på bloggen, må si jeg har endret stilen haha 

Første gang jeg fikk over 1000 lesere. Det har skjedd noen flere ganger, og rekorden min er på nesten 1500 lesere.

Fra 2010 til 2012 blogget jeg 2 innlegger hver dag, og det var så gøy husker jeg. Jeg brukte mye tid på å bygge bloggen min. Kanskje litt for mye tid kanskje 

Her kommer litt diverse bilder  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Her er noen design og headere  jeg har hatt igjennom årene på denne bloggen Hadde mange flere, men dette var det jeg ville vise dere  

Denne designet med den røde der hadde jeg kjempe lenge. Husker jeg byttet den røde banneren til svart.  Jeg til og med byttet den tilbake helt til blogg.no sa at jeg ikke kunne bruke denne mer pga det var noe som strittet mot regelverket, noe jeg hadde ingen anelse om hehe 

Jeg blogget om russetiden min. Det var morsomme tider 

Denne designet her får jeg ikke vist dere onkelig, men det var det første designet jeg kjøpte. Den hadde noen feil, så jeg byttet til den forrige jeg hadde den som dere ser med den røde banneret. Bare at den var svart, men som jeg skrev så fikk ikke jeg bruke det designet mer hehe.

i 2015 var det tyngste året i mitt liv hittil. Da var denne bloggen utrolig flott å ha. for å blogge om mine tanker og følelser. Spiseforstyrrelsen var på sitt verste, og det var denne bloggen som hjalp meg til og komme til den riktige legen som tok  mine problemer på alvor, og fikk meg innlagt noe som jeg virkelig trengte. Må bare si det. Da jeg tok det innlegget med dette bilde under tok det bare 5 minutter så kontaktet legen meg. Det var takket være denne bloggen.

Det var det lengste bloggpausen jeg hadde mens jeg var innlagt, men jeg kom tilbake og tilbrakte dere gode nyheter. Jeg var  frisk, og det har jeg vært siden. 

Dette er  bloggen min. Jeg driver mest å blogge om alt mulig nå. Det med at du er ikke alene om dette med utfordringer. Jeg vil være et forbilde for den som leser bloggen min, der jeg forteller alt som handler om livet mitt og åssen jeg håndterer utfordringene som kommer i min vei. 

Jeg kommer til å forsette med bloggingen uansett hva som skjer. jeg mener dette er mitt kall, selv om det er perioder der det er stille fra meg. Men som jeg alltid har skrevet, jeg kommer alltid tilbake. 

Vi blogges mine flotte lesere 

5

blogg.no fortsetter, er blogsoft som legges ned.......du kan søke om å flytte bloggen din, det kommer eg neppe til å gjøre..men kanskje kommer eg til å lage ny blog. Eg liker bare ikkje wordpress...vi får se :) God Jul <3

Jeg vet det. Men det kan hende jeg ikke fåt overført for jeg ener ikke åssen. Jeg har øaget med en blogg på nouw. Det er bra der cuskima:

du kan laste ned bloggen, finn en venn som er flink med IT , oppskriften står på fremsiden :) God jul

cuskima: ja driver å vurderer det

lykke til :)

Skriv en ny kommentar