I'm Ready for the bang

Hei folkens, nå er det nyttårs dagen rett rundt hjørnet og jeg skal gjøre noe jeg aldri har gjort før, og det er å skyte opp fyrverkeri. Jeg er litt spent for jeg har jo ikke gjort det før. Derfor hadde det vært gøy å få gjort det i hvertfall en gang. For jeg er egentlig for at kommunen skal gjøre det, og at det kan være på et sted., men det innlegget kommer i morgen. Jeg har også som dere ser på bilde kjøpt meg verne briller og tennpinne for sikkerheten sin del 

Jeg skal feire  sammen med ei venninne og tvilling søsteren min, jeg gleder meg masse. I år har jeg bestemt at jeg ikke skal drikke alkohol. Ikke bare for at jeg skal ha ansvaret for fyrverkeriet, men fordi jeg ikke vil drikke alkohol denne gangen. De få gangene jeg drikker, så drikker jeg ikke får å bli full heller, for ser ingen behov for det.

Så framover skal jeg faktisk eksperimentere med flere av disse vinene og champagnene, slik at jeg kan plukke opp noen favoritter..Denne gangen kjøpte jeg Himmelstund eplesider. 

Hva skal dere gjøre på nyttårsaften ?

4

Skal feire i Karlstad, hjemme hos noen venner. Det blir god mat og noe forfriskende ( Pepsi...etc ...). Hils tvillingsøsteren din fra meg. Happy New Year!

Petronela: Kos deg masse

Eg skal ferie med kjæresten min og vennepar av oss :)

Charlotte: Du må kose deg masse

Skriv en ny kommentar