Kjære blogg.no Dette er ikke GREIT

Hei folkens. Jeg skjønner at blogg.no har mye å gjøre nå. men når jeg gang på gang prøver å få kontakt med dem bare for å få en bekreftelse på hva som kommer til å skje med bloggen min. Får jeg beholde den eller om den blir slettet den 9 april. 

Når de har bestemt seg får å gjøre slik dem gjør, må dem nesten forvente at de for reaksjoner, Det er så mange som ikke har blitt flyttet over og som sikkert lurer på det samme som meg. Det er også denne forskjellbehandlingen som jeg reagerer på også elten burde alle få lov å komme seg over uten å søke eller så burde alle fått søke   

Jeg har laget meg en ny blogg i tilfelle jeg ikke er kvalifisert av blogg.no sine nye regler.

 https://nouw.com/danian bare å følg meg der. 

 

10

Vi er spente, ja......Venter jeg også. De skal visstnok behandle søknadene våre i januar, altså nå. Og alle skal visstnok få svar om søknaden godkjennes eller avvises. Jeg venter med å skaffe meg ny blogg. Ser an.

Er du sikker på at alle skal få svar.?
pensjonistgunna:

De som har søkt får visstnok svar. Jeg fikk det som svar på en mail.....

Ok får håpe jeg får svar da men til da blogger jeg på den andre bloggen min hehe pensjonistgunna:

eg tror at en av grunnene til dette er at mange døde blogger skal vekk år blogsoft legges ned. Det ikkjer blogg.no som legges ned, men blogsoft. Bare de med lave lesertall må søke, de med høye blir jo flyttet fordi de ser jo at de leses :)

Ja kan se den. Men det er alt mange spm ikke har så mye lesetall som også har automatik blitt flyttet over jeg skjønner godt de som er på topplisten cuskima:

fleste av de egkjenner som er flyttet har endel lesere, eg har jo null og nix :D

cuskima: bare prøv det ut jeg liker nouw veldig gost og så får jeg se om jeg er på blogg.no hvis søknaden blir godkjent

har ikkje bestemt meg for om eg gidder blogge ;)

Jeg skjønner det heller ikke.. Syns informasjonen rundt dette har vært alt for dårlig! Hvor sender man isåfall inn søknad? :o

Skriv en ny kommentar