Små ting kan gi deg så mye

I går var det litt hektisk jeg skulle til et sted der jeg aldri hadde vært før og gps viste helt feil. Hadde dette vært meg for noen år siden kan du være sikker på at du hadde sett en mann som var på gråten og hadde følt seg så hjelpeløs. men jeg fikk det til og jeg kom meg på bibelgruppa til slutt som jeg ikke angret på at jeg gjorde, selv om det var litt vanskelig å komme deg dit. Men nå til det innlegget egentlig handler om

Jeg var på bussen på veg hjemover og bare kjente at det var godt å være alene på den bussen. Det var folk der, men det å være alene sammen med Gud og reflektere. si ha en fin kveld til bussjåføren når du skulle av bussen uavhengig om busssjåføren var sur eller ikke. Det å gi og ikke forvente noe tilbake. Skjenner en utrolig positiv energi her mens jeg skriver til dere nå. Det er herlig.

Jeg tror det er viktig og bare sette seg ned være nuet i koble seg på, Ja det kan være godt og være sammen med noen og ha det gøy med de du er med. men du kan også ha det bra når du er alene. Tror det er viktig med god dose av med begge deler eller hva mener du ?

0

Skriv en ny kommentar